Yalova’ya butik stat sözü
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Yalova’ya butik stat sözü

Son 5 Haber

Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın Trabzonspor maçı öncesi yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Zoruma gidiyor"

Trabzonspor, PSG'nin eski teknik direktörü Laurent Blanc'ı istiyor

Konyasporlu Deniz Türüç, Trabzonspor maçının ardından TFF temsilcisiyle tartıştı!

Galatasaray'da Osimhen kararı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

VİDEO | Suudilerden çirkin tezahürat! "Umarım yaptıklarından sonra namaz kılmazlar"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Yalova’ya butik stat sözü
Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı Hamza Yerlikaya ve İçişleri Bakanlığının başdanışmanı Harun Akın’la görüştü.
Yerlikaya ve Akın’a forma hediye eden Tuna, Yalova sporunun ve Yalovaspor’un masaya yatırıldığı görüşmelerde Yalova’ya butik stat sözü aldıklarını söyledi.
Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, ”Yalova’da sporun her branşına destek istedik. Yalovaspor’un tesislerinin iyileştirilmesi, Yalovspor’a kalıcı stat yapılmasını Hamza Yerlikaya’dan talep ettik. Yerlikaya’nın bir Yalova hayranı olduğunu bu tanışmamızda öğrendik. Yalova’ya ve Yalovaspor’a karşı hassas olacağını söyleyen Yerlikaya’dan butik stat sözü aldık” şeklinde konuştu.