Yanal istedi, sözleşmesi uzuyor!

26.08.2019 - 13:08 | Son Güncellenme: 26.08.2019 - 13:08

Yanal istedi, sözleşmesi uzuyor!

Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın talebi üzerine gösterdiği performansla göz dolduran Nabil Dirar ile sözleşme uzatacak.

2'de 2 yaparak Süper Lig'e güçlü giren Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal oyuncularıyla tıpkı bir baba-oğul ilişkisi kuruyor.

Bu iletişimin sağlanmasında ise Ersun Yanal’ın katkısı çok büyük. Fenerbahçe’deki ikinci dönemine başlarken kadro dışı kalan Dirar’ın affedilmesini sağlayan ve takımda tutan Yanal, oyuncusunun son performansından büyük mutluluk duyuyor.

Bayern maçında Dirar'a moral verdi

Her zaman Dirar’ın önemli bir takım oyuncusu olduğuna inanan başarılı çalıştırıcı, performansının yükselmesinde etkili oldu. Saha dışında oyuncusuyla sürekli ilgilenen, iletişime geçen ve sorumluluk veren Ersun Yanal, bu sayede önemli bir başarı elde etti. AUDI Cup’ta oynanan Bayern Münih maçında taraftarlarla gerilen Dirar’ı ilk sakinleştiren isim olan Ersun Yanal, yaptığı özel konuşmalarla hep motive etti. Ayrıca 33 yaşındaki futbolcuya kaptanlık da verildi.

Gitmeyi bile düşündü

Kadro dışı kaldığı dönemde çok mutsuz olan Nabil Dirar, geçen sezonun devre arasında ayrılmayı düşünüyordu. Menajeri aracılığıyla yeni bir kulüp bile bakan Dirar, Fransa, Belçika, Katar ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden teklifler almıştı.

Ancak Ersun Yanal’ın gelişiyle affedilen ve şans bulan 33 yaşındaki futbolcu, kararını değiştirdi. Ersun Yanal’la yeniden toparlanan, moralini düzelten Faslı yıldız, şimdi ise Fenerbahçe’den ayrılmak istemiyor.

Sözleşme fikri Ersun Yanal’ın talebiyle kadroya geri çağrılan Nabil Dirar’ın performansı Başkan Ali Koç başta olmak üzere herkes tarafından takdir topluyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dirar için yeni bir hamle yapılması dahi bekleniyor.

Ali Koç ve Ersun Yanal’ın çok beğendiği 33 yaşındaki futbolcu ile en az 1 yıllık daha yeni bir sözleşme yapılması gündemde duruyor. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler