Ersun Yanal: "Şaka gibi. Ayıp!"

Ali Bozkurt
01.10.2021 - 22:34 | Son Güncellenme: 01.10.2021 - 23:50

Kendi evinde Adana Demirspor'a 1-2 kaybeden Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, ilk gole verdiği tepkiyle gündeme geldi. İşte Ersun Yanal'ın o maç hakkında yorumu...

Ersun Yanal: "Şaka gibi. Ayıp!"

Süper Lig 8. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Antalyaspor'da Ersun Yanal maç sonunda açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor'a 2-1 kaybeden Antalyaspor'da Yanal, ilk gole verdiği tepkiyle gündeme geldi. İşte o açıklamaları...

Ersun Yanal, maç sonunda, açıklamalarda bulundu. Yanal,  "Maçın hakkı bu değildi. Oyuncularım ikinci yarı iyi tepki gösterdi. Ancak çizgiyi geçemediğiniz zaman haksızsınız. Biz de bu akşam çizgiyi geçemedik. Yediğimiz ilk gole gelince şaka gibi gerçekten. Ayıp!" yorumlarında bulundu.

Yanal: Anlam veremediğimiz bir gol 

Antalyaspor'un hocası basın toplantısında da bütün kozlarını kullanarak karşılaşmaya iyi başladıklarını söyledi ve "Ancak sürpriz, tartışılacak ve anlam veremediğimiz bir gol sonrası oyun disiplininden uzaklaştık" dedi.

'Kazanacağımız maçı kaybettik'

Oyuna yeniden dönmek için mücadele verdiklerini dile getiren Yanal, "İkinci yarı toparladık, iyi oynamaya başladık. Gol kaçırdık, rakibe üstünlük kurduk. Bu üstünlükte oyunun bir anında iki oyuncunun kavgası çıktı. Kazandığımız oyun disiplinini o an geri iade ettiğimizi düşünüyorum. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama kaybettik. Onun için de çok üzüldük." değerlendirmesini yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler