Yanal'dan oyunculara uyarı

22.03.2019 - 12:16 | Son Güncellenme: 22.03.2019 - 12:16

Sivasspor galibiyetinin ardından galibiyet serisi yakalamak isteyen Fenerbahçe'de Ersun Yanal, oyunculara kritik Ankaragücü ve Galatasaray müsabakaları öncesinde önemli uyarılarda bulundu.

Sarı-Lacivertliler, 7 Nisan Pazar günü Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenman ile sürdürdü. Fanatik'in haberine göre idman öncesi öğrencilerini etrafına toplayan Ersun Yanal, uyarılarda bulundu. Deneyimli teknik adam, “Son haftalarda daha iyiye gidiyoruz. Hatalar yaptık ancak bunları telafi edecek şanslarımız da oldu. Lige verilen ara bittikten sonra son viraja gireceğiz. Bu süreçte artık hataların telafisi olmayacak. Bu nedenle çok daha dikkatli davranmamız şart. 8 final maçımız var. Ankaragücü ve Galatasaray sınavlarıyla bu viraja gireceğiz. 2 galibiyet, bizi puan tablosunda hedeflediğimiz yerlere getirecektir” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal, taraftarların her şartta verdikleri desteği de hatırlatarak, “Onlar sayesinde ayağa kalktık. Verdikleri güçle maçları kazanıyoruz. 12. adamın bu desteğine, seri galibiyetlerle karşılık verebiliriz. Özellikle Kadıköy’deki Galatasaray derbisinde bize yakışır futbol ve 3 puanla biraz olsun kendimizi affettirebiliriz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler