"Yaptığın hareketler sana yakışmıyor"

06.07.2020 - 10:06 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 10:09

Göztepe maçında agresif bir görüntü ortaya koyan ve kötü bir performans sergileyen Ozan Tufan'a teknik heyetten uyarı geldi. Ozan Tufan hangi sözlerle uyarıldı?

"Yaptığın hareketler sana yakışmıyor"

Süper Lig’in 30.haftasında Fenerbahçe, Göztepe karşısında kazanarak haftayı moralli kapattı. Sarı-lacivertli takımda Göztepe maçında oyundan alınırken tepki gösteren Ozan Tufan’a uyarı geldi. Teknik heyet, Ozan Tufan’ı hangi sözlerle uyardı? İşte detaylar…

Ozan Tufan sahanın en kötülerinden biri oldu

Göztepe maçında sahanın en kötüleri arasında yer alan ve ikinci yarında oyundan alınan Ozan Tufan, olumsuz tavırlar sergilemesi nedeniyle teknik heyet tarafından uyarı aldı.

Ozan Tufan, hırsını su şişelerinden çıkarmıştı

Yeni Malatyaspor karşılaşmasında 3-2’lik galibiyetin mimarı olan Ozan Tufan, Göztepe maçında ise sahanın en kötüleri arasında yer almıştı. Kötü performansı sonrası ikinci yarıda oyundan alınan Ozan, tepkisini su şişelerinden almış ve olumsuz tavırlar sergilemişti.

“Yaptığın hareketler sana yakışmıyor”

Skorer'de yer alan habere göre; teknik heyet Ozan’la bir görüşme yaptı ve “Sen bu takımın kaptanları arasındasın. Yaptığı hareketler sana yakışmıyor. Artık daha sakin ol” diyerek, tatlı sert bir uyarıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler