Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? (İşte 11'ler)

25.01.2024 - 12:35 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 19:06

Ligin 22. haftasında bu akşam Çaykur Rizespor'a konuk olacak Trabzonspor, 5-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından Karadeniz derbisinde moral arıyor. İşte detaylar...

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? (İşte 11'ler)

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bu akşam Çaykur Rizespor sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak.

Trabzonspor, 21. hafta sonunda 11 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet ile 37 puan toplayarak 3. sırada yer alıyor. Çaykur Rizespor ise 9 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle 32 puanla 5. sırada bulunuyor.

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Çaykur Rizespor - Trabzonspor müsabakası 20.00'de başlayacak. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak maç beIN Sports 2'den naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları fanatik.com.tr'de...

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da sol kanata sürpriz isim! 1,5 milyon Euro'luk teklif...
Habere Git

11'ler belli oldu

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mocsi, Emirhan, Hojer, Shelvey, Olawoyin, Varesanovic, Benhur, Zeqiri, Gaich

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Enis

Trabzonspor'da 8 eksik var

Trabzonspor'da tedavi süreçleri devam eden Göktan, Denswil ve Orsic ile Afrika Kupası'na giden Onuachu, Trezeguet ve Pepe bu müsabakada forma giyemeyecek. Öte yandan alınan karar ile kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok da Rizespor deplasmanında olmayacak.

İlgini Çekebilir
Anlaşma tamam, Abdülkadir Ömür İstanbul'a gidiyor! 7 milyon Euro...
Habere Git

Rizespor'da 3 futbolcu yok

Ev sahibi Çaykur Rizespor'da ise sakatlıkları bulunan Janne-Pekka Laine, Ibrahim Olawoyin ve Khusniddin Alikulov'un Trabzonspor maçında forma giymesi beklenmiyor.

49. randevu

Çaykur Rizespor ile Trabzonspor daha önce 48 kez rakip oldu. Bordo mavililer söz konusu maçlarda 31 galibiyet ve 9 beraberlik aldı, 8 müsabakadan ise mağlup ayrıldı.

Trabzonspor rövanşı almak istiyor

Bordo-Mavililer, sezonun ilk yarısında evinde oynadığı maçta Çaykur Rizespor’a 3-2 mağlup olmuştu. O karşılaşmada takımın başında Nenad Bjelica vardı. Abdullah Avcı ve öğrencileri, bu kez Karadeniz derbisinden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 

Rizespor evinde çok formda

Sezonun flaş takımlarından Çaykur Rizespor, geçen hafta 1-0 öne geçtiği maçta Alanyaspor’a deplasmanda mağlup olmuştu. Ancak Karadeniz ekibi evinde bambaşka bir grafik çiziyor. Yeşil-Mavililer, taraftarı önündeki son 6 lig karşılaşmasının 5’ini kazandı. İlhan Palut'un öğrencileri ligde evinde sadece Beşiktaş’a yenildi.

Senin için hazırladığımız haberler