Yardımcı : "Arda'nın geri dönmesi konusunda..."

09.06.2017 - 13:33 | Son Güncellenme: 09.06.2017 - 13:33

AJANSSPOR – TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Genel Kurul Üyesi Servet Yardımcı, A Spor’a özel bir röportaj verdi. Yardımcı, Arda Turan konusunda mesajlar gönderdi.

Yardımcı’nın yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

"Arda'nın neden böyle davrandığını sorgulamamız lazım"

Arda bizim ülkemizde ve dünya futbolunda yüzümüz. Büyük bir yetenek. Böyle yetenekler kolay yetişmiyor. Bu yeteneklerimize sahip çıkmamız lazım. Uçakta yaptığı yanlış. Arda neden böyle davranıyor, düşünüyor? İşte bizim bunu sorgulamamız lazım. Dünya yıldızı, futbolumuzu Avrupa’da temsil eden rol modellerimize sahip çıkmamız gerek. İnsanların özel alanına da girmemek lazım. Basınımıza ve hepimize büyük iş düşüyor. Yeteneklerimize mutlaka sahip çıkmalıyız. Algıda mı sorun var? Bunları sorgulamak lazım. Biz de üzgünüz. Herhalde doğrusunu bulacağız ve olumlu çözümlenecek diye inanıyorum.

Arda Turan yeniden dönecek mi?

Arda’nın tekrar dönmesi konusunda bir görüşme olmadı ama benim söylediğim daha genel. Ülkemizdeki değerlerimizi aşağıya çekiyoruz. Arda gibi yetenekleri nasıl sahiplenmeliyiz? Bu duruma düşürmemek lazım. Onu da düşünmek gerek. Özel alanlara girilmemesi gerektiğini anlatmak ve böyle sorunlarla karşılaşmamak gerek. Doğruları bulmak için çalışmalıyız. Yıldırım Demirören de bunları söyledi.  Arda Turan’a gösterilen tepkilerden biri de referandumdaki duruşudur diye düşünüyorum. Yaptığının yanlış olduğunu anlatmak lazım. Doğru yolu bulmamız lazım.

"2019 ve 2024 için şansımız var"

2019 için Beşiktaş Vodafone Park aday. Bakü ve Sevilla da aday. Bizim şansımız yüksek. Real Madrid- Juventus maçına baktığımızda Cardiff yürüme mesafesindeydi. Ulaşım kolay olmuştu. Bu da takdirle karşılandı. Vodafone Park’ın lokasyonu da dünyanın ender yerlerinden biri. 2019 için şansımız var. 2024 için dosyamızı henüz bitirmedik. Eylül ayını bekliyoruz. Pozitif düşünmemizde fayda var.

Senin için hazırladığımız haberler