Yardımcısını belirledi! Abdullah Avcı hazırlığı mı?

28.05.2020 - 10:17 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 10:21

Yardımcısını belirledi! Abdullah Avcı hazırlığı mı?

Fenerbahçe henüz yeni teknik direktörünü açıklamasa da sportif yapılanma konusunda önemli bir mesafe kat edildi. Mehmet Aurelio teknik ekibe dahil edilen ilk isim oldu. Emre Belözoğlu’nun yardımcılığı içinse sürpriz bir isim gündemde.

Akşam gazetesinin haberine göre Belözoğlu yardımcılığı için Orhan Ak’ı düşünüyor. Deneyimli ismin, son dönemde futbolcu izleme ve seçimi konusunda Emre ile birlikte çalıştığı kaydedildi.

Fenerbahçe’de Orhan Ak’ın göreve başladığıyla ilgili resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor.

Abdullah Avcı sesleri!

Emre Belözoğlu ve Orhan Ak hamleleri akıllara Abdullah Avcı ismini getiriyor. Bu iki isimle Başakşehir’de birlikte çalışan Avcı’nın Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olabileceği konuşuluyor.

Başakşehir macerasının ardından Abdullah Avcı ile birlikte Beşiktaş’ın yolunu tutan Orhan Ak, taraftarın tepkisini çekmiş ve bir süre sonra istifa etmek zorunda kalmıştı.

Fenerbahçe’nin sportif yapılanmasının içinde Tuncay Şanlı, Mehmet Yozgatlı, Serkan Reçber, Yalçın Koşukavak, Nedim Yiğit gibi isimler de yer alabilir.

Teknik direktörlük içinse Abdullah Avcı haricinde Erol Bulut, Nenad Bjelica, Zico, Rui Vitoria gibi isimler ön plana çıkıyor. 

Fenerbahçe'den yalanlama geldi!

Öte yandan Fenerbahçe, Orhan Ak'ın kulüpte görev alacağına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

Senin için hazırladığımız haberler