Serhan Acar'a destek mesajı yağdı

İsa Kethüda
30.08.2021 - 00:47 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 11:37

S Sport kanalında Formula 1 yarışlarını anlatan Serhan Acar, yoğun yağış nedeniyle tamamlanamayan Belçika Grand Prix'si sonrası sosyal medyadan tebrik mesajı aldı.

Serhan Acar'a destek mesajı yağdı

AJANSSPOR-HABER

Dünyanın en çok izlenen motor sporlarından olan Formula 1'ni (F1) dün koşulan Belçika Grand Prix'si tamamlanmadı. Yarış, yağan aşırı yağmur ve de oluşan sisten ötürü sadece 2 tur sürdü. Herkese yarım puanın verildiği yarışın birincisi olarak kayıtlara Red Bull pilotu Max Verstappen geçti. Bu yarışı anlatmak için S Sport kanalında mikrofon başına geçen Serhan Acar da ayrı bir heyecan yaşıyordu. Ünlü spiker için dünkü yarış kariyerinin 300. F1 yarışıydı.

Hazırlıksız yakalandı ama tecrübesini konuşturdu

Acar, tamamlanamayan Belçika GP'si için "Harika bir gridle, nefis bir yarış bekliyorduk; Stüdyo mikrofonu başında 300. GP anlatımı için çok gazlıydım, ama olmadı" dedi. Yarışın başlaması hava koşulları nedeniyle sürekli ötelendi ve bu yaklaşık 4 saat sürdü. Öncesi ve sonrasıyla mikrofon başında olan Serhan Acar, bu kadar uzun bir yayına hazırlıksız yakalansa da ekran başında yarışı bekleyenlere yine de keyifli anlar yaşattı.

Sosyal medyadan tebrik mesajı yağdı

Acar, 300. F1 yarışında sahip olduğu tecrübeyi adeta konuşturdu. Acar,  hem yarışta yaşananlara dair anlık bilgileri sektirmeden izleyiciye aktardı hem de araya birçok bilgi de ekleyerek, tabiri caizse yarış dursa da o 4.5 saat hiç durmadı.

Acar'ın ortaya koyduğu performansa sosyal medyadan da tebrik mesajları yağdı. Takipçilerin yaptığı bazı yorumlar şöyle:  "4.5 saat aralıksız bilgi verdin. Emeğine sağlık", "Sıkıcı bekleyişin tek çekilir yanı sohbetindi", "En iyi performansın olarak yazıldı", "Sayende F1 tarihini yeniden gözden geçirdik abi", "Driver of de day sensin Serhan Abi. Mükemmel bilgiler paylaştın"...

Radyospor'da ne zaman program yapıyor?

Serhan Acar, her salı saat 16:30'da Radyospor'da Mehmet Ali Selışık ile birlikte Team Radio programında yarışseverlerle buluşuyor.

Senin için hazırladığımız haberler