Yarmolenko'nun menajeri Fenerbahçe ve Galatasaray iddialarını cevapladı

17.07.2021 - 22:55 | Son Güncellenme: 17.07.2021 - 23:04

Son dakika transfer haberleri... West Ham United'ın Ukraynalı yıldızı Andriy Yarmolenko'nun menajeri, Galatasaray ve Fenerbahçe iddialarını yorumladı. İşte detaylar...

Yarmolenko'nun menajeri Fenerbahçe ve Galatasaray iddialarını cevapladı

AJANSSPOR - HABER

 

Ara transfer döneminden beri adı Türk takımlarıyla anılan Andriy Yarmolenko hakkında oyuncunun menajeri Vadim Shabliy açıklamalarda bulundu. EURO 2020 turnuvasında değerine değer katan Yarmolenko, hem Galatasaray'la hem de Fenerbahçe'ye yazılıyordu.

"Görüşme olmadı..."

Yarmolenko'nun menajeri Vadim Shabliy, Ukrayna basınına verdiği demeçte; Yarmolenko'nun ne Galatasaray'dan ne de Fenerbahçe'den teklif almadığını duyurdu. Özellikle ara transfer döneminden bu yana her iki ekiple anılan oyuncunun Türkiye'ye transfer olması bekleniyordu. 

Yarmolenko'nun istatistikleri

EURO 2020'de Ukrayna formasıyla 2 gol, 2 asist yapan Yarmolenko, şimdiye dek West Ham United formasıyla 3 yılda 47 maça çıkarken takımına 7 gol, 3 asistlik katkı sağlamıştı. 31 yaşındaki oyuncu, 2018 yılında Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'dan 20 milyon Euro karşılığında West Ham'ın yolunu tuttu. Dortmund tarafı da oyuncuyu sadece bu tarihten bir yıl önce, 2017'de Dinamo Kiev'den 25 milyon Euro'ya transfer etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler