Yarmolenko'nun menajeri için ırkçılık iddiası

11.06.2020 - 19:24 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 19:27

Yarmolenko'nun menajeri için ırkçılık iddiası

FIFA menajeri Doğan Ercan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Bir dönem Andriy Yarmolenko'nun Türkiye'ye gelmesi için uğraş veren Doğan Ercan, bu oyuncunun menajeri Sergey Serebrennikov'un yaptığı açıklamaları yorumladı.

Aziz Yıldırım, Yarmolenko için 15 milyon Euro verdi!

Andriy Yarmolenko'nun menajeri Sergey Serebrennikov'un ırkçı olduğunu iddia eden Ercan, "Sergey inanılmaz ırkçı bir insan. Türkiye'yi sevmiyor. Sergey, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilmiyor sanırım. Bu takımda Roberto Carlos, Anelka ve Alex gibi futbolcular oynadı. Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım zamanında bu oyuncu için 15 milyon Euro verdi.

Yarmolenko eğer Dortmund'a gitmeseydi Fenerbahçe'ye gelebilirdi. Dortmund bu transfer için 25 milyon Euro önerdi ve transferi bitirdi. Türk kulüplerini rencide edecek şekilde konuşması çok ayıp" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'nin gündeminde değil"

Yarmolenko'nun Fenerbahçe'nin gündeminde olmadığını ifade eden Ercan, "Sergey'in temsil ettiği futbolcuların piyasasını artırmak için bu tarz açıklamalara başvurduğunu vurgulayan menajer Doğan Ercan, "Sergey, Rizespor'a oyuncu satmak için yalvarıyor. 5 bin Euro kazanan oyuncuları Türkiye'ye 30-35 bin Euro'ya getiriyor. Sergey, Türkiye'yi sevmeyen çok acayip bir insan. Bizim basınımızı da yalancı durumuna düşürüyor. Fenerbahçe bu oyuncuya en iyi zamanında zaten teklif gönderdi.

Bu görüşmelerin üzerinden 5 yıl geçti ve oyuncu 31 yaşına geldi. Kendi piyasasını yapmak için böyle küçümser konuşuyor. Bu insan tam bir Türk düşmanı. Yarmolenko, Beşiktaşın da gündemine gelmişti. Yarmolenko'nun Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu düşünmüyorum. Oyuncu şu anda kendi reklamını yapıyor ve Fenerbahçe'yi küçümsüyor" dedi.

Yarmolenko'nun menajeri ne demişti?

Yarmolenko'nun menajeri Sergey Serebrennikov geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe hakkındaki söylentiler, Türk medyasının kurgusundan ve yaratıcılığından başka bir şey değil. Fenerbahçe alınmasın ama Türk kulübü ile West Ham başka seviyelerde" ifadelerini kullanmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler