Yarsuvat: 'Mustafa Cengiz kazanmadı, Dursun Özbek kaybetti!'

25.01.2018 - 09:25 | Son Güncellenme: 25.01.2018 - 09:25

Sarı-Kırmızılı kulübün eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, “Seçim kararı yanlış ve tüzüğe aykırıydı. Seçimi bana göre Mustafa Cengiz kazanmadı, Dursun Özbek kaybetti. Galatasaraylı aptal değildir ve onları kandıramazsınız. Doğru olanı yaparlar” diye konuştu.

Devir teslim gerçekleşti

Galatasaray’da Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz arasındaki devir teslim töreni gerçekleşti. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar yönetiminde gerçekleşen devir teslimin ardından Özbek ve Cengiz açıklamalarda bulundu. Eski başkan Özbek, “36. başkan olarak görevim sona erdi. Bu Genel Kurul’un iradesidir, herkes bu iradeye saygı duymak zorundadır. Allah utandırmasın, Allah muvaffak etsin. Ne zaman, hangi türde ihtiyacınız olursa telefonun ucundayız. Başarıya odaklanın” dedi.

‘İrtibatı koparmayalım’

Mustafa Cengiz ise “Bu sene şampiyonluk kupasını inşallah birlikte kaldıracağız. Sevgili başkanıma hizmetleri için teşekkür ediyorum. Kendisi hizmet vermeye devam edecektir. Devamlı arayacağım, irtibatı koparmayacağım. Hizmete birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler