Yarsuvat'tan Cengiz'e sert eleştiri: 'Yaptıkları işlerin...'

23.02.2019 - 09:04 | Son Güncellenme: 23.02.2019 - 12:04

Yarsuvat'tan Cengiz'e sert eleştiri: 'Yaptıkları işlerin...'

Galatasaray'ın eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, Benfica - Galatasaray maçını statta takip etti. Karşılaşma öncesi Sabah gazetesine konuşan Yarsuvat, Mustafa Cengiz yönetimini sert bir dille eleştirirken Fatih Terim'e de destek çıktı. 

Galatasaray'ı Benfica rövanşında Portekiz'de tribünde destekleyenler arasında eski başkan Duygun Yarsuvat da vardı. 

Yarsuvat'a ilk olarak 10 milyon Euro bonservis ödenen ancak hayal kırıklığı yaratan Diagne soruldu. 

Eski başkan, "Gomis'i 6 milyon Euro gibi komik paraya yollarsan bütün bunlar başına gelir! Para harcamak değil akıllı olmak çözüm" tespitinde bulundu. 

Mustafa Cengiz ve yönetimi eleştiren Duygun Yarsuvat, "Acemi bir yönetim var. Yaptıkları işlerin büyük kısmı hatalı. Bu hataları düzelteceklerine inanmıyorum. Ne yazık ki karamsar bir tablo çiziyorum" dedi ve ekledi:

"Divan'da bana 'Ordinaryüs profesörümüz bunları bunları yapmıştı zamanında' diye sataştılar. Ama ordinaryüs profesör benzetmesine kızmadım!"

TERİM DEVAM ETMELİ

Fatih Terim'e destek veren Yarsuvat, ''Fatih Terim Türkiye'nin en iyi teknik direktörü. Kesinlikle devam etmeli'' görüşünü paylaştı. 

4. yıldızın takıldığı 2014-15 sezonunda başkanlık yapan Yarsuvat, ''O dönem ara transferde kimseyi almadık ama yine de çok başarılı olmuştuk'' hatırlatmasını yaptı.

Diagne'ye destek verenler de var

Mbaye Diagne, Galatasaray'a geldiği günden itibaren performansıyla beklentilerin altında kaldı. Ancak; sarı-kırmızılı camiada bazı üyeler, Diagne'ye destek verilmesi gerektiğini ve golcü oyuncunun performansını yükselteceğine inandığını ifade etti.

Diagne performansını artıracağına inanıyor

Kasımpaşa'da futbolseverleri adeta büyüleyen Diagne ise şu anki performansını unutturacağına inanıyor. 

Taraftarların hedefi oldu

Bu arada Galatasaray taraftarları, Diagne'nin kötü performansı sebebiyle futbolcuyu sert şekilde eleştirmişti.

Mesut Bakkal'dan Diagne için dikkat çeken sözler

Teknik direktör Mesut Bakkal, Galatasaray'ın yeni transferlerinden Mbaye Diagne'nin düşüşünü değerlendirdi. 

Mesut Bakkal: "Diagne toparlayacaktır"

Radyospor'da konuşan Mesut Bakkal, "Eminim ki Fatih Terim de şu anda Diagne'nin performansından memnun değildir. 4-6 hafta arası oynamamış olması bir dezavantaj oldu. Ben Diagne'nin toparlayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler