Yaşar Pamuk: "Çıkışı sürdürmek istiyoruz"

03.12.2015 - 16:08 | Son Güncellenme: 03.12.2015 - 16:08

Uzun süredir ligin dibinde bulunan ancak son iki maçtan galibiyetle ayrılarak 16. sıraya çıkan Orduspor, pazar günü deplasmanda Pendikspor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk yaptığı açıklamada, ligde Anadolu Üsküdar ve Kırklarelispor maçlarını kazanarak büyük moral bulduklarını söyledi.

Galibiyetlerin takımı adeta kendine getirdiğini belirten Pamuk, "Şimdi önümüzde Pendikspor maçı var. Bu maçı da kazanarak tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyoruz" dedi.

Pamuk, pazar günü İstanbul'da oynayacakları maça gurbetteki taraftarları beklediklerini ifade ederek, "İnşallah taraftarımızın desteğiyle gülen taraf olacağız. Ligde aldığımız son 2 galibiyet takımın moral ve motivasyonunu artırdı. Bu moralle çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Orduspor'un asla pes etmeye niyetinin olmadığını vurgulayan Pamuk, "Sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu ligde kalmak adına elimizden geleni yapacağız. Orduspor, tarihi başarılarla dolu, köklü bir kulüptür. Bu kulübü ayakta tutmak için gece gündüz çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadesini kullandı. 

Pamuk, kulübün maddi sıkıntılarına değinerek, "Ekonomik problemlerimizi henüz aşamadık. Bizim tek sorunumuz bu. Bu sorunu aşmak için desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda yalnız kalmak istemiyoruz. Herkesi Orduspor'a sahip çıkmaya davet ediyorum" değerlendirmesinde bulundu. 

Furkan Mızrak'ın açıklaması
Mor beyazlı ekibin defans oyuncularından Furkan Mızrak ise Orduspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, "Öncelikle böyle bir takımda forma giydiğim için çok mutluyum. Orduspor bizim için her şey demek. Bu takımı ayakta tutmak için bizlere çok iş düşüyor. Biz bunun farkındayız" dedi. 

Hafta sonu Pendikspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Furkan, "İstanbul'a kazanmaya gideceğiz. İnşallah taraftarlarımız da bizleri yalnız bırakmayacak. Onların destekleriyle kazanıp geleceğiz" şeklinde  konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler