Yaşayan En Güzel ve Seksi Atlet, İşsiz!

Akın Ungan
30.01.2022 - 13:12 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 13:35

Busted Coverage tarafından dünyanın yaşayan en güzel ve en seksi kadın atleti seçilen Alica Ѕchmidt, Borussia Dortmund'un ardından yeni kulüp aradığını duyurdu.

Yaşayan En Güzel ve Seksi Atlet, İşsiz!

Busted Coverage dergisi tarafından dünyanın yaşayan en güzel ve en seksi kadın atleti seçilen Alica Ѕchmidt, bir duyuruda bulundu.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Tokyo Olimpiyatları'nda yarışma ihtimalini oldukça düşüren Alman sporcu, oyunlara kısa bir süre kala iyileştiğini açıklayıp, Tokyo'ya katılmıştı. Geçen sene boyunca neredeyse hiç yarış yapamayan Alica Schmidt, Olimpiyatlar'da mücadele etti.

"Böyle bir unvanı neden aldığımı bilmiyorum"

Dergi tarafından aldığı en güzel ve seksi kadın atlet ünvanınca anlam veremediğini söyleyen Ѕchmidt, "Böyle bir unvanı neden aldığımı bilmiyorum. Benim için spor her şeyden önce gelir. Koşularıma konsantre olmak istiyorum” demişti.

İş arıyor

Borussia Dortmun'un fitness antrenörlüğünü yapan Alica Schmidt, yeni kulüp aradığını açıkladı.

Alica Schmidt kimdir?

Alica Schmidt bir Alman koşucudur. 8 Kasım 1998 doğumlu atlet, 2017 Avrupa 20 Yaş Altı Atletizm Şampiyonası'nda 4×400 metre bayrak yarışında ikinci, 2019 Avrupa Atletizm U23 Şampiyonası'nda aynı disiplinde üçüncü olan milli takımın bir parçasıydı. Daha önce Bundesliga kulübü Borussia Dortmund'un fitness koçluğunu yapmaktadır.

Schmidt, ertelenen 2020 Yaz Olimpiyatları'nda Alman bayrak takımı kadrosuna seçildi. Yarışmalara katılmadığı karma bayrak yarışında, yedek olarak oyunlarda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler