Yasemin Adar'dan kadınlara mesaj

Feride Kara
21.09.2022 - 19:46 | Son Güncellenme: 21.09.2022 - 19:51

Kadın gücünü dünyaya gösteren ve ikinci kez dünya şampiyonu olan ilklerin kadın güreşçi Yasemin Adar "Bir kadın yeter ki istesin, başaramayacağı hiçbir şey yok" dedi.

Yasemin Adar'dan kadınlara mesaj

Yasemin Adar Yiğit, yaptığı açıklamada, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da ikinci kez dünya şampiyonluğuna ulaştığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Adar "Bu gururu ülkeme yaşattığım için çok sevinçliyim” diyen Yasemin, “Türk kadınının gücünü her zaman en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Burada da Türk kadınının gücünü göstermeye çalıştım. Nitekim de başarılı oldum. 2017 Paris’in ardından ikinci kez dünya şampiyonu olmak beni çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum

Olimpiyat madalyası kazanan tek Türk kadın güreşçisi olan Yasemin, yeni hedefiyle ilgili ise şunları söyledi "Biliyorsunuz, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda yine bir ilki başarmıştım, tarih yazmıştım. Şimdi de 2024 Paris Olimpiyatları’nda bu başarımı altın madalyayla taçlandırmak istiyorum. Orada da İstiklal Marşımızı okutup, bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum. Gerçekten zorlu mücadeleler beni bekliyor, bunun farkındayım. Çünkü artık teknoloji çağındayız, herkes birbirini çok iyi tanıyor ve analiz yapabiliyor. O yüzden saniyeler, saliseler bizim için çok önemli."

İlgini Çekebilir
Yasemin Can Avrupa şampiyonu oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler