Yasemin Şefkatli kimdir? İdo Tatlıses evleniyor mu?

17.10.2020 - 22:19 | Son Güncellenme: 17.10.2020 - 22:25

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şeftali ile evleniyor haberleri gündeme geldi. Bununla birlikte İdo Tatlıses'in hayranları ise Yasemin Şeftali hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Peki Yasim Şeftali kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte İdo Tatlıses'in sevgilisi Yasemin Şeftali hakkında tüm detaylar...

Yasemin Şefkatli kimdir? İdo Tatlıses evleniyor mu?

İdo Tatlıses'in sevgilisi Yasemin Şeftali kimdir ve ne iş yapar? Ayrıca İdo Tatlıses hakkında da detaylar haberimizde...

Yasemin Şeftali kimdir?

Yasemin Şefkatli, 1992 yılında doğmuştur. İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur. 2017 yılının Ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birlikteliklerini sürmektedir. İç tasarım ile ilgilenmektedir.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses, 15 Şubat 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı'dır. Gerçek adı İbrahim'dir. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çiftinin oğlu olan İbrahim'in ismi kısaltılarak İbrahim ve Derya'nın oğlu anlamına gelen İdo mahlası takılmıştır. İdo Tatlıses, eğitimini İsviçre'de College du Leman'da tamamlamıştır.

İş hayatına babası İbrahim Tatlıses'e ait olan Tatlıses Tv'de başlayan İdo Tatlıses 2013 yılında Dj'lik ve Tatlıses Kebap işletmesinde görev yapmaya başlamıştır.

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde tamamlayan İdo mezuniyetinin ardından Amerika Boston'da sayılı müzik okullarından Berkeley'e giderek 15 ay müzik eğitimi almıştır. Müziğe ilgisi olan bir ailede büyümesinin de etkisiyle müzik sektörüne atılan İdo, 2014 yılında Sonsuz Teşekkürler adlı single ile müzik dünyasına ilk adımını atmıştır.

Dönemin en hit parçaları arasına giren single bu alandaki başarısının en büyük ispatı olmuştur. İdo Tatlıses daha sonra Satır Satır isimli ikinci singlenı piyasaya sunmuştur. 2015 yılında ise Kaç kere ve Aşk Bunun Adı isimli şarkılara klip çekmiştir.

2016 yılında televizyon dünyasına da atılan İdo, ilk olarak Mc Donald's'ın reklam yüzü olmuştur. Ardından Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Kapıda dizisinde rol almıştır.

Senin için hazırladığımız haberler