Yasin iddialı: "Nasıl kazanılır iyi biliyorum!"

10.02.2020 - 20:47 | Son Güncellenme: 10.02.2020 - 17:52

Yasin iddialı: "Nasıl kazanılır iyi biliyorum!"

Sivasspor'un futbolcusu Yasin Öztekin, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Özgür SANCAR / RADYOSPOR

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Eski Galatasaraylı Yasin Öztekin açıklamaları şu şekilde:

O pozisyon %100 penaltı!

"Takım olarak Başakşehir maçında çok iyi oynadık. Kazanmayı hakettiğimizi düşünüyoruz. Biz daha iyi oynadık. Son dakikalarda 2-3 tane net pozisyonumuz vardı eğer onları atabilsek 3 puanı alırdık. O pozisyon %100 penaltıydı. Topu kolutuğunun altına almasa topu top önüme düşecekti. Bizim yarışı bırakmak gibi bir düşüncemiz yok. Moralimiz gayet yerinde ve hala lideriz. Maçtan maça bakıyoruz. Rakiplerin bizi aşağıya çekebileceğini düşünmüyorum. Maçlar sahada kazanılıyor.

"Ben 6 kupa kazandım. Kupa nasıl kazanılır iyi biliyorum!"

"Ben 6 kupa kazandım. Nasıl kupa kazanılacağını çok iyi biliyorum. Önemli olan gol yememek. Biz gol yemezsek her takıma 1-2 tane zaten atıyoruz zaten. Başakşehir maçında da çom iyi defans yaptık.Kim ne düşünürse düşünsün. Biz her maça final havasında çıkıyoruz. Biz elimizden gelen mücadceleyi vereceğiz ve sezon sonu ne olacak göreceğiz. Göztepe'den ayrılmak zorunda kaldım. Sivasspor'da olduğum için çok mutluyum. Benim için yeni bir başlangıc oldu. Süper Lig'de lideriz ve Türkiye Kupası'nda çeyrek finaldeyiz. Şampiyonluk kolay değil. Şampiyon olmak için iyi mücadele etemek lazım. 

Kimseden çekinmiyoruz!

İlerleyen haftalarda daha çok gol ve asist yapıp takıma katkı sağlamak istiyorum. Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarında 2'de 2 yapabiliriz. Antalyaspor'a karşı evimizde oynayacağız. Trabzonspor maçı için Trabzon'a gideceğiz ancak kimseden çekinmiyoruz. Sonuçta bu futbol her şey sahada kazanılıyor. Sahda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 

Senin için hazırladığımız haberler