Yasin Öztekin'in büyük üzüntüsü

25.06.2020 - 11:25 | Son Güncellenme: 25.06.2020 - 11:27

Sivasspor'un 33 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Yasin Öztekin, Kayserispor maçı öncesi büyük üzüntü yaşıyor. En kısa sürede sahalara dönmek isteyen futbolcu, Rıza Çalımbay'a bu üzüntüsünü iletti.

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Demir Grup Sivasspor, Konyaspor maçında yaşadığı puan kaybını Kayserispor maçında telafi etmek istiyor. Sivasspor’da Yasin Öztekin, sakatlığı sebebiyle takıma yardımcı olamadığı için büyük üzüntü yaşıyor.

Yasin Öztekin, Sivasspor’da kaç gol attı?

Bu sezonun ilk yarısında Göztepe’de forma giyen Yasin Öztekin, devre arası transfer döneminde Sivasspor’a katılmıştı. Futbolcu, Sivasspor’da toplam 14 maçta 2 gol 3 asistle takıma katkı verdi.

Kayserispor maçında sahada olamayacak

Öztekin, sağ ikinci kaburgasındaki kırık sebebiyle takımdan bir süre uzak kalacak. Kayserispor maçında forma giyemeyecek olan tecrübeli futbolcu, önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Yasin Öztekin, takıma yardımcı olamadığı için üzüntülü

Yasin Öztekin’in teknik direktör Rıza Çalımbay ile yaptığı birebir görüşmede takıma yardımcı olamadığı için üzüntü duyduğunu dile getirdiği öğrenildi.

Galatasaray’da kupalar kazandı…

Galatasaray’da 6 kupa kazanan Yasin Öztekin’in Sivasspor ile 31 Mayıs 2021 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Şampiyonluk haftalarının atmosferini bilen futbolcu, Göztepe’deki istatistikleri de dahil edildiğinde bu sezon şu ana kadar toplam 26 maçta 4 gol attı ve 5 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler