Yasin Öztekin'in forma numarasını Göztepe taraftarı seçecek

29.07.2022 - 16:20 | Son Güncellenme: 01.08.2022 - 10:58

Göztepe'ye kaptan olarak geri dönen milli futbolcu Yasin Öztekin'in yeni sezonda giyeceği formanın numarasını sarı kırmızılı taraftarlar seçecek. İşte detaylar.

Yasin Öztekin'in forma numarasını Göztepe taraftarı seçecek

AJANSSPOR-HABER

2.5 yıl aradan sonra Göztepe Kulübü’ne kaptan olarak geri dönen tecrübeli futbolcu Yasin Öztekin’in TFF 1. Lig'de 2022-2023 sezonunda terleteceği formanın numarasını Göztepeli taraftarlar belirleyecek. Dünyanın en büyük taraftar etkileşim platformu olan Socios.com'un 90'dan fazla futbol partneri arasında yer alan Göztepe'nin remi Fan Token ($GOZ Fan Token) sahipleri, 35 yaşındaki futbolcunun forma numarasını belirlenmesinde söz sahibi olacak.

7 mi 23 mü 9 mu seçilecek?

Socios.com uygulaması üzerinden başlatılan oylamada, 7, 23 ve 9 numaraları arasından seçim yapılacak. 2 Ağustos'a kadar devam edecek oylama sonucundaki numara eski milli futbolcunun sarı kırmızılı takımdaki formasının numarası olarak kullanılacak.

"Yeniden buluşmak için heyecanlıyım"

Geçen sezon TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor forması giyen Yasin Öztürk, 12 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu. Yeniden Göztepe'nin ateşli taraftarıyla buluşmak için heyecanla gün saydığını belirtirten Öztekin, şöyle konuştu: “Tekrar Göztepe’ye gelmek benim için son derece mutluluk ve heyecan verici. Bu heyecanıma taraftarlarımızın da ortak olmasını isteyerek, forma numaramı onlara seçtirmek istedim. Bu futbolculuk kariyerimde yaşadığım en değişik deneyim de olacak. Ben de sonuçları heyecanla bekliyorum.”

Senin için hazırladığımız haberler