Yasir Subaşı: "Biz ölüm kalım maçlarına çıkacağız"

15.01.2020 - 17:57 | Son Güncellenme: 15.01.2020 - 18:02

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Kayserispor'un başarılı oyuncusu Yasir Subaşı, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Subaşı, "Fenerbahçe maçında sahada iyi bir görüntü sergiledik. Maça iyi hazırlanmıştık. Yeni gelen hocamızın direktifleri sayesinde iyi bir maç çıkarttık. Biz ligde kalmak için büyük bir çaba sarf edeceğiz. Kupa bizim için bir heyecan oluyor. İyi mücadele ettik. Taraftarların desteği de önemliydi" ifadelerini kullandı.

"Birlikte ve beraberlik mesajları..."

Yeni teknik direktör Prosinecki hakkında konuşan Yasir, "Prosinecki takım ruhunu ortaya koymamızı istiyor. Birlik ve beraberlik mesajlarını vurguluyor. Bu da bizim saha içinde daha kompakt bir takım olmamıza olanak sağlıyor" dedi.

"Ligde kalmak istiyoruz"

Tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade eden başarılı futbolcu, "Biz ölüm kalım maçlarına çıkacağız. Lig bizim için çok önemli. Son zamanların en zor dönemini yaşıyor ama güzel bir ortam yakaladık. Bunu da sahaya yansıtmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Alanyaspor deplasmanında puan ya da puanlarla ayrılıp iyi bir hava yakalamak istiyoruz. Her maça kazanmak için çıkacağız. Ligi biz çok önemsiyoruz. Antalya'da takıma yeni oyuncular katıldı ama hazırlık maçı yapmadık. Dün biz elimizden geleni sahada yaptık. O zamana kadar yeni transferler de takıma katılır. Ligde kalmak istiyoruz. Savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Geçmiş dönemde Fenerbahçe'de de forma giydiğinin hatırlatılması üzerine yorum yapan futbolcu "Hangi takımda ekmek yiyorsak onun için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Ben de bu düşünceyle ilerliyorum" dedi.

Emre Demir hakkında yorum yapan Yasir, "Emre Demir her geçen gün üstüne koyarak ilerliyor. Güçlü bir karaktere sahip. Kendini geliştirdiği sürece çok iyi yerlerde oynayacak kapasiteye sahip. O da ilerleyen zamanlarda kendini daha iyi gösterecek" diyerek açıklamalarını sonlandırdı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler