Hatayspor, Eski Fenerbahçeli Yassine Benzia'yı Dijon'dan Transfer Etti

Akın Ungan
08.02.2022 - 21:48 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 21:54

Hatayspor, Fransa'nın Dijon takımından eski Fenerbahçeli Yassine Benzia'yı transfer etti. Oyuncu, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya dahil edildi.

Hatayspor, Eski Fenerbahçeli Yassine Benzia'yı Dijon'dan Transfer Etti

Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor, ara transfer döneminin son saatlerinde çalışmalarına devam ediyor. Hatay temsilcisi son anlarda yaptığı hamle ile bir transfer daha gerçekleştirdi.

Benzia, Hatayspor'da!

Fransa'nın Lille takımında forma giyerken Fenerbahçe'ye kiralanan Yassine Benzia, 2020'de bonservisi ile transfer olduğu Dijon'dan Hatayspor'a kiralandı. Hatay, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kulüp açıkladı

Hatayspor'un yaptığı duyuruda, "Atakaş Hatayspor'umuza Hoş Geldin Yassine Benzia. Kulübümüz Dijon forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Yassine Benzia'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Yassine Benzia'ya armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Yassine Benzia'nın performansı

Bu sezon Dijon formasıyla 18 maçta görev yapan Benzia, 4 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Öte yandan 2018-19 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Yassine Benzia, sarı-lacivertlilerle çıktığı toplam 20 maçta gol katkısı verememiş ve sadece 2 asist yapabilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler