Yatabare'den Hakan Hepcan'a sert eleştiri! 'Gomis'e yapılanlar...'

25.08.2017 - 16:37 | Son Güncellenme: 25.08.2017 - 16:37

Yatabare'den Hakan Hepcan'a sert eleştiri! 'Gomis'e yapılanlar...'

AJANSSPOR ÖZEL- Kardemir Karabükspor'un deneyimli oyuncusu Mustapha Yatabare, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Yatabare'nin röportajından önemli satır başları şu şekilde:

 

'Başakşehir karşısında iyi futbol oynadık'

"Başakşehir karşısında takım halinde iyi bir futbol oynadık ve mücadele ettik. Aynı mücadeleyi, aynı hırs ve azmi Alanyaspor karşısında da gösterirsek bu maçtan galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum"

 

'Tek hedefim...'

"Net bir gol sayısı hedefim yok, tek hedefim iyi maçlar çıkarıp goller de atıp takımımızı galibiyetlere taşımak. Net bir rakam veremeyeceğim, yeterki maç kazanalım, golü kimin attığının önemi yok"

 

'Selezynov ve ben farklı profillerde oyuncuyuz'

"Şu anda tek forvet olarak oynuyorum ve bu şekilde oynamaya da alıştım. Geçtiğimiz senelerde çift forvet olarak da mücadele ettim. Bir partner ile veya partnersiz oynamak benim için farketmiyor. Selezynov ve ben farklı profillerde oyuncuyuz. İkimizin de ilk 11’de başlamasının takıma katkımız açısından iyi olabileceğini düşünüyorum. İlerleyen maçlarda hocamız ikimize de şans verirse takım için elimizden geleni yapmaya hazırız"

'Erkan Sözeri'ye alıştık'

"Erkan Sözeri (Hocamıza) alıştık. İyi birisi ve iyi şekilde çalışıyoruz. Daha da iyiye gideceğimizi düşünüyorum"

'En çok zorlandığım isim Chedjou'

"Türkiye Ligi’nde büyük oyuncuların oynaması bir avantaj. Çünkü bu tarz oyuncular size bir motive kaynağı sağlıyor. Kendi kendinize performansınızın yükselmesi gerektiğini düşünüyorsunuz. Ligde çok iyi savunma oyuncuları var ancak Chedjou benim en zorlandığım isim. Gerçekten çok süratli ve kuvvetli bir oyuncu"

Eto'o ve Gomis yorumu!

"Ligdeki tüm forvetler çok önemli isimler. Gomis’i tanıyorum ve izleme fırsatı da yakaladım. Eto’o’nun yaşı geçmiş olsa da konuşmamıza gerek yok, çok önemli bir yıldız. Bunun dışında Belhanda, Nasri gibi çok önemli isimler de var. Bu oyuncular Türkiye Ligi için çok önemli bir seviyede"

 

'Gomis'e bunu yapan kötü insanlardan bir tanesi'

"Gomis’i tanıyorum. Kendisine karşı oynama fırsatı da buldum. Saygı duyduğum iyi bir futbolcu. Irkçılık konusunu takip edemedim ancak bir arkadaşım bana olanları anlattı. Gomis'e yapılanlara üzüldüm. Fakat bunlarla yaşamaya alışmak zorundayız. Karşınıza her zaman iyi insanlar çıkamayabiliyor. Kötü insanlar ile yaşamaya da alışmak zorundayız, Gomis'e bunu yapan da kötü insanlardan bir tanesi"

'Sütlacı çok seviyorum'

"Türk yemekleri inanılmaz derecede güzel. Trabzon’a ilk geldiğim zaman yemeklere aşırı yüklenme ile biraz kilo almıştım. Sütlacı çok seviyorum. Şu an yemekleri azar azar yemeye alıştım, formumu korumam gerek. Dil konusunda biraz problemim var ancak Türk müziklerini de dinliyorum ve seviyorum"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler