Yattara: "Trabzonspor'da çalışmak istiyorum"

18.04.2020 - 21:55 | Son Güncellenme: 18.04.2020 - 22:03

Yattara: "Trabzonspor'da çalışmak istiyorum"

İstanbulspor'un yardımcı antrenörü Ibrahima Yattara, beIN Sports'un canlı yayın konuğu oldu.

Takımdaki son durum hakkında bilgi veren Yattara, "Herkes gibi biz de evde kalıyoruz. Bu virüs her şeyi durdurdu. Oyuncularımızla antrenmanlarımız devam ediyor. Her profesyonel takım gibi biz de antrenman videoları gönderiyoruz oyuncularımıza" dedi.

"Antrenör olarak başarılı olmak istiyorum"

Kariyer hedefleri hakkında da konuşan deneyimli spor adamı, "Önce Türkiye'de kalmak istiyorum. Futbol oynarken Türkiye'de başarılı oldum, antrenör olarak da başarılı olmak istiyorum.

Antrenör Fatih Tekke'yle çalışmak daha zor. Her şeyi Fatih hazırlıyor, bize veriyor, biz de oyunculara veriyoruz. Futbol oynarken antrenmanını yap, sonra ne yaparsan yap. Antrenörlükte her şeyi sen yapmak zorundasın. Fatih Tekke'ye çok teşekkür etmek istiyorum. Trabzonspor'da benim kaptanımdı. 4-5 yıl birlikte oynadık. Futbol olarak çok iyi bir oyuncuydu. Antrenör olarak beni düşündü, çok mutluyum. Şu anda onla çalışıyorum ve çok şey öğreniyorum." yorumunu yaptı.

"Trabzonspor'da çalışmak istiyorum"

Bir dönem formasını giydiği Trabzonspor'da çalışmak istediğini ifade eden Ibrahima Yattara, "Trabzonspor'u ve taraftarlarını çok seviyorum. İnşallah en kısa zamanda tekrar Trabzonspor'da çalışmak istiyorum. Ne olursa olsun, ben Trabzonsporluyum. Ben Türk'üm. Bu ülkede çok sevildim, ben de bu ülkeyi çok seviyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler