Yaya Toure'nin yerine John Obi Mikel

07.04.2020 - 11:52 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 11:57

Yaya Toure'nin yerine John Obi Mikel

Trabzonspor'dan ayrılan John Obi Mikel hakkında yeni bir transfer iddiası geldi. Yaya Toure'den vazgeçen Botafogo, Mikel'e teklif yaptı.

Brezilya basınında yer alan habere göre; 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Yaya Toure ile büyük ölçüde anlaşan Botafogo, Fildişili yıldızın eşinin Brezilya'da yaşamak istememesi üzerine rotayı John Obi Mikel'e kırdı.

Toure'nin son anda kararını değiştirmesine rağmen görüşmeleri sonlandıran Brezilya Ligi ekibi, Trabzonspor'dan koronavirüs nedeniyle ayrılan Nijeryalı Mikel ile temas kurdu.

Botafogo, 32 yaşındaki yıldıza 1.5 yıl için 2 milyon dolar önerdi. Trabzonspor'da yıllık 1.5 milyon euro kazanan Mikel'e ayrıca belli bir imza parası verileceği ve sezon içinde de bonusların olabileceği vurgulandı. 

İki taraf arasındaki görüşmelerde büyük bir aşama kaydedildiği, ülkeler arasındaki uçuşların yeniden başlaması halinde; anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasının beklendiği kaydedildi.

Şu anda Londra'da bulunan Mikel'in Trabzonspor'daki sözleşmesi 17 Mart'ta feshedilmişti.

Mikel, "Hayatta futboldan daha fazlası var. Kendimi rahat hissetmiyorum ve bu durumda futbol oynamak istemiyorum. Bu kritik zamanda herkes aileleri ve sevdikleri ile birlikte evde olmalıdır. Dünya bu tür çalkantılı dönemlerle karşı karşıya olduğu için sezon iptal edilmelidir." ifadelerini kullanmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler