Son Dakika | Kulüpler Birliği Yayın İhalesi İçin TFF'ye Gidiyor

Salim Manav
24.02.2022 - 12:04 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 08:23

Süper Lig ve 1. Lig naklen yayın ihale süreci bugün tamamlandı. İhale komisyonun teklif veren firmalarla olan toplantısı da bitti. Kulüpler Birliği toplantısı ise saat 16.00'da başladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Kulüpler Birliği Yayın İhalesi İçin TFF'ye Gidiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig ve 1. Lig'de naklen yayınlarındaki ihale süreci bugün tamamlandı. İhale Komisyonu, teklif yapan Saran Group ve Digiturk şirketlerinden sunumlarını aldı ve son durumu Riva'da Kulüpler Birliği ile saat 16.00'da başlayan toplantıda masaya yatırıyor.

Karar 28 Şubat'ta verilecek

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in başkanlığındaki ihale komisyonu, kesin kararını 28 Şubat 2022 Pazartesi günü kamuoyu ile paylaşacak. İhale Komisyonu bilindiği üzere Saran Group ve Digiturk'ten iki kez teklif almıştı. 

İşte Saran Group ve beIN Sports'un teklifi

Saran Group, 120 milyon dolar + üyelik ve diğer platformlara satışlar üzerinden elde edilen gelirin paylaşımını içeren bir model önerirken, Digitürk, 2 milyar 100 milyon TL'lik yıllık teklif sundu.

TFF'nin Süper Lig TV planı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir geçen hafta yayın ihalesiyle ilgili konuşmuş ve “Kulüplerimize uygun, yeterli teklif gelmezse bir Süper Lig Televizyonu kurma alternatifimiz var” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler