Şansal Büyüka yayın ihalesinin favorisini açıkladı. Kulüpler onu istiyor

23.02.2022 - 11:17 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 11:27

Süper Lig ve 1. Lig'in yeni yayıncısının kim olacağı büyük merak konusu olurken, Milliyet gazetesinin duayen yazarı Şansal Büyüka flaş bir iddiada bulundu. Detaylar haberimizde...

Şansal Büyüka yayın ihalesinin favorisini açıkladı. Kulüpler onu istiyor

Teklif veren firmalarla görüşülecek

Türk futbolunda gözler yayın ihalesinde. 14 Şubat’ta yapılan ilk ihaledeki teklifleri yetersiz bulan Türkiye Futbol Federasyonu revize tekliflerden de istediği sonucu alamadı. Yayın İhale Komisyonu yarın teklif veren firmalarla bir görüşme gerçekleştirecek. İhaleyle ilgili nihai karar ise 28 Şubat pazartesi günü açıklanacak.

Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka bugünkü yazısında Yeni Yayın İhalesi'ne yönelik önemli bir iddiada bulundu. Büyüka'nın yazısının o bölümü şöyle:

İlgini Çekebilir
Yayın ihalesinde son durum! İşte yeni teklifler
Habere Git

"Kulüpler Birliği Saran Group'a daha yakın"

"Yeni yayın ihalesini kimin alacağı yarın belli olacak. Ortada iki talip var. Mevcut yayıncı beIN Sports ve Saran Group... Yarın Beinsport ve Saran Group ile yeniden konuşulacak. Benim aldığım bilgilere göre, Kulüpler Birliği Saran Group’a şimdilik daha yakın duruyor. beIN Sports’tan yarın sürpriz ve önemli bir adım gelmezse, yeni dönemin yayıncısı Saran Group olabilir." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler