Yayıncı kuruluş krizi nasıl çözüldü? TFF Yöneticisi Ali Düşmez canlı yayında anlattı!

06.08.2019 - 14:13 | Son Güncellenme: 06.08.2019 - 11:19

Yayıncı kuruluş krizi nasıl çözüldü? TFF Yöneticisi Ali Düşmez canlı yayında anlattı!

Türkiye Futbol Federasyonu İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, yayıncı kuruluş krizinin nasıl çözüldüğünü anlattı. Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Ali Düşmez, ”Bir kaybeden olmadı. Rakamın mevcut durumda iyi olduğunu düşünüyorum. Hedefimiz marka değerini yukarıya çıkarmak olmalı” diye konuştu. Ali Düşmez’in açıklamaları şu şekilde:

Ali Düşmez: "Sorun varsa çözüm de var demektir"

Sorun varsa çözüm de var demektir. TFF olarak bu düstur ile devam ediyoruz. Neticede spor kulüpleri, yayıncı kuruluş ve TFF olarak sonuca ulaştık. En doğru çözüm olduğunu düşünüyorum. Bu beraberlikten herkesin memnun olması lazım. Başta başkanımız olmak üzere ilgili tüm arkadaşlar büyük çaba sarf ettik. Bir marka değerimiz var. Bu marka değerini artırabilmek en doğrusu olacak.

Ali Düşmez: "TFF olarak en iyi çözümü bulduğumuza inanıyorum"

İki taraftan biri uzlaşmak istemeseydi çözüm olmazdı. En iyi çözümü bulduğumuza inanıyorum. Bundan sonra rakamı daha yukarılara çekmek hedefimiz olmalı. Bu rakam bence güzel bir rakam. Marka değerimizin hakkını alan bir rakam olduğunu düşünüyorum. Bir kaybedenin olmadığını düşünüyorum. Ortak bir özveri verildi ve sonuca ulaştık. El birliğiyle yolumuza devam ediyoruz.

Kulüplere yapılacak ödemeler hakkında...

Transfer sezonu devam ediyor ve imzalar atıldı, atılıyor. En kısa sürede en üstten alta kadar ödemeler bir an evvel yapılsın istiyoruz. Orta vadede de futbolun, ligin kalitesini, ilişkilerin kalitesini artırmak lazım. Ürünün değeri yükseldiği zaman da onun pazarlığı çok daha farklı olur. Önümüzdeki süreçte kulüpler daha fazla memnun olur. Mayıs ayına kadar marka değerini artırmak tüm futbol ailesinin görevidir diye düşünüyorum.

Süper Kupa maçını kim takdim edecek?

Galatasaray ve Akhisarspor güzide kulüplerimiz. Güzel bir maç olmasını temenni ediyoruz. Buraya kadar geldiklerine göre başarılılar. Tek maçlık müsabakalarda bir favori yoktur. Güzel bir maç olmasını istiyoruz. Hak edene de kupayı TFF olarak vermek istiyoruz. Nihat Özdemir’in orada olacağını biliyoruz. Kupayı başkanımız takdim edecektir. Değerli başkanımız oradaysa kupayı o verecektir.

Ali Düşmez'den yeni sezon mesajı

Çok güzel konuların konuşulduğu, futbolumuzun ileriye gittiği dönemleri konuşuruz. Heyecanın üst düzey olduğu, tüm uluslararası arena izlenen bir lig olmayı umut ediyoruz. Bu doğrultuda çalışacağız. Yeni sezon öncesi tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler