Yayıncı kuruluştan Çaykur Rizespor'a yüzde 600 zam! Protokol tribünü maçı izleyemedi
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Rize'de yayıncı kuruluş temsilciliğinin Çaykur Rizespor'a 2026/2027 Süper Lig sezonu için yüzde 600 zam uyguladığı bu yüzden anlaşmanın yapılamadığı öne sürüldü.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Çaykur Rizespor evinde Samsunspor'u ağırladı. Rize ekibi karşılaşmada rakibine 2-0 mağlup oldu. Ancak Çaykur Didi Stadyumu'nda maç sırasında dikkat çeken bir olay yaşandı.
Protokol tribününde maç ekranlara gelmedi
Çaykur Rizespor - Samsunspor, Süper Lig maçında ev sahibi ekibin protokol, basın ve VIP tribünündeki televizyonlarda maç yayını yapılmadı.

Avrupa Salah için Trabzon maçında ekran başında!
Yüzde 600'lük zam!
Olay53com'un haberine göre; karşılaşmayı protokol, basın ve VIP A-B tribününden takip eden davetliler ile gazeteciler, önlerinde yer alan TV ekranlarından maç yayınını izleyemedi. Kararan ekranların arkasından ise yayıncı kuruluşun bölge temsilciliği ile yaşanan devasa fiyat anlaşmazlığı çıktı.
İddia edilene göre, Çaykur Rizespor Kulübü geçtiğimiz sezon yayıncı kuruluşun bölge temsilciliği ile yıllık 2 milyon TL karşılığında abonelik anlaşması imzaladı. Ancak bu sezon başında bölge temsilciliğinin stadyumdaki protokol ve basın tribünü ekranları için kulüpten 12 milyon TL talep ettiği belirtildi.
Rizespor yönetiminden rest!
Yıllık abonelik ücretine yapılan yüzde 600’lük fahiş zam oranını kabul edilemez bulan yeşil-mavili yönetim, yayıncı kuruluş ile sözleşme yenilemedi. Çaykur Rizesporlu kurmayların sorunun çözülmesi için görüşmelere devam ettiği aktarıldı.



