Yayıncı kuruluştan protestoya kadro perdesi

18.12.2020 - 19:13 | Son Güncellenme: 18.12.2020 - 19:33

Süper Lig'de 13. haftanın perdesi Karagümrük ile Galatasaray arasında oynanan maçla açıldı. Gün içinde Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği, beIN Sports'un protesto edileceğini açıklamıştı. Peki beIN Sports'un bu protestoya tepkisi nasıl oldu? Yayıncı kuruluşta spiker maçın kadrolarını sayarken ekrana da grafikler getirildi. İşte detaylar...

Yayıncı kuruluştan protestoya kadro perdesi

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği, yaptıkları ortak açıklamayla bu hafta oynanacak maçların başında futbolcuların 1 dakika boyunca mücadeleyi bırakarak beIN Sports'u protesto edeceklerini açıklamıştı.

Bu protesto Karagümrük - Galatasaray karşılaşmasıyla başladı.

İki takımın futbolcuları da karşılaşmanın ilk dakikasında mücadele etmeyerek hareketsiz kaldı.

beIN Sports'un bu protestoya nasıl tepki vereceği ise merak konusuydu.

Yayıncı kuruluşta spiker Yalçın Çetin, bu esnada maçın kadrolarını tekrar saydı; oyuncuların protesto anında ekrana ilk 11 grafikleri yansıtıldı.

Ne olmuştu?

Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluşun ödemeleri aksatmaları sebebiyle Süper Lig'in 13. haftasında ve TFF 1. Lig'in 15. haftasında oynanacak tüm müsabakalarda başlama düdüğüyle birlikte bütün futbolcular 60 saniye süresince mücadele etmeyerek protesto eyleminde bulunacaklarını açıklamıştı. (DETAYLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

beIN Sports'tan yanıt geldi

Digiturk, 2020-2021 sezonunda bugüne kadar oynanmış tüm karşılaşmalara ilişkin naklen yayın lisans bedelini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tam olarak ödediğini açıkladı. (DETAYLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

*NOT: GÖRÜNTÜLER BEIN SPORTS'TAN ALINMIŞTIR.

Senin için hazırladığımız haberler