Fenerbahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum: "Oyuncuları tehdit etmesi lazım"

26.11.2023 - 21:52 | Son Güncellenme: 26.11.2023 - 22:00

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin sahasında Karagümrük'ü 2-1 yendiği maçı Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu, TRT Spor'da değerlendirdi. İşte detaylar.

Fenerbahçe-Karagümrük maçı sonrası flaş yorum: "Oyuncuları tehdit etmesi lazım"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1 ile geçen Fenerbahçe, ligde 2 maç aranın ardından 3 puana ulaştı. Maç sonrası Tugay Kerimoğlu ve İlker Yağcıoğlu, TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında karşılaşmayı değerlendirdi.

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin bugünkü oyununun eski oyunu olmadığını söyledi. Tugay Kerimoğlu ise 19'da 19 yapan Fenerbahçe ile bugünkü Fenerbahçe arasındaki farkın, as kadro dışındaki oyuncuların hazır olmadığı için kaynaklandığını ifade etti.

İlker Yağcıoğlu: "Fenerbahçe'nin bu oyunu eski oyunu değil"

Fenerbahçe'nin oyununun bu olmadığını söyleyen İlker Yağcıoğlu, "Fenerbahçe'nin bu oyunu eski oyunu değil. Karagümrük'te çok iyi oynadı ve işin savunma kısmını çok doğru yaptılar" yorumunu yaptı.

"Maçın dönüm noktası oldu"

Fenerbahçe'nin 2'nci golünden sonra Güven Yalçın'ın çektiği şut pozisyonunu değerlendiren eski futbolcu, "Güven Yalçın'ın şutunu Livakovic çok iyi çıkardı ve bu maçın dönüm noktası oldu" dedi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal transferi işaret etti: "Devre arası takviye olabilir"
Habere Git

"Son maçlarda alınan sonuçlar Fenerbahçe'yi özgüven problemine sokmuş"

Yorumcu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin son bugünkü oyununun son maçlarda aldığı sonuçlardan dolayı olduğunu ifade etti ve "Son maçlarda alınan sonuçlar Fenerbahçe'yi özgüven problemine sokmuş ve 2'nci golden sonra savunma konusuna çok odaklandı takım. Dediğim gibi bugünkü oyun eski oyun değil" açıklamasını yaptı.

"Cengiz'in forma rekabetine girmesi lazım"

Yaşadığı sakatlık sonrası maçlara yedek kulübesinden dahil olan Cengiz Ünder hakkında yorum yapan 57 yaşındaki Yağcıoğlu, "Cengiz Ünder, oyuna girdi ama hazır değil. Formayı istediğine dair böyle bir isteği de bulunmuyor gibi gözüküyor. Cengiz'in forma rekabetine girmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Tugay Kerimoğlu: "Savunmasını doğru yöneten bir Karagümrük vardı"

Karagümrük'ün ilk yarıdaki performansını beğendiğini ifade eden Tugay Kerimoğlu, "İlk 45 dakikayı çok doğru oynayan ve savunmasını da doğru yöneten bir Karagümrük vardı" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Dusan Tadic: "Maçı geri döndürmesini bildik"
Habere Git

"Fenerbahçe'de bugün itibarıyla düşüş var"

Fenerbahçe'nin bugünkü oyunu hakkında yorum yapan esmi milli futbolcu, İlker Yağcıoğlu'nun açıklamalarına katıldığını söylerken "Fenerbahçe'de bugün itibarıyla düşüş var. Fred gibi sakatlanan futbolcuların da yokluğunu arıyor Fenerbahçe" açıklamasını yaptı.

"Osayi-Samuel'i bugün çok aradı Fenerbahçe"

Fenerbahçe'nin bugün sarı kart cezalısı olarak Karagümrük maçında forma giyemeyen Osayi Samuel'in yokluğunu aradığını söyleyen Tugay Kerimoğlu, "Bright Osayi-Samuel'i bugün çok aradı Fenerbahçe çünkü sağ bekte Mert'in hücuma desteği yoktu ve defansta da aksadığı oldu" dedi.

"Yedekte bekleyen oyuncuların ilk 11'deki oyuncuları tehdit etmesi lazım"

Fenerbahçe'de oyuna sonradan giren oyuncuların performasını beğenmediğini söyleyen İlker Yağcıoğlu, "Yedekte bekleyen oyuncuların ilk 11'deki oyuncuları tehdit etmesi lazım yani forma rekabetine girmeleri lazım. Cengiz, Kent, ve Joshua King gibi oyuncuların hazır olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de "Tadic on fire!"
Habere Git

"19'da 19 yapan Fenerbahçe ile bugünkü Fenerbahçe arasındaki fark..."

Yorumcu Tugay Kerimoğlu, "19'da 19 yapan Fenerbahçe ile bugünkü Fenerbahçe arasındaki fark, ilk 11 dışındaki oyuncuların hazır olmamasından kaynaklanıyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler