"Yediğimiz ilk goldeki faulde top hareketliydi"

22.06.2020 - 00:12 | Son Güncellenme: 22.06.2020 - 00:12

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-2 sona eren Konyaspor maçıyla ilgili görüşlerini dile getirdi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Rıza Çalımbay, "Aslında bu bizim için zor bir maçtı, eksiklerimiz vardı. Ne kadar dikkat etmemiz gereken yer varsa, oralardan gol yedik. İkinci yarının hakimi bizdik. Her türlü şeyi denedik maçı kazanmak için. Mağlubiyeti kabul etmedik. Mükemmel bir maç oldu. Oyundan kopmadık" diye konuştu.

Yedikelri ilk golde hakemin hata yaptığını dile getiren Çalımbay, "Yediğimiz ilk golde kullanılan faulde top hareketliydi. Böyle bir hata oldu. Konyaspor da mükemmel mücadele etti. Maçın hakkı beraberlikti" ifadesini kullandı.

Fikstürlerinin zor olduğunu dile getiren Çalımbay, "Eksiklerimiz vardı ancak kazandığımız oyuncular oldu. Tam takım olsaydık farkı olabilirdi. Oynayan arkadaşlarımız da ellerinden geleni yaptılar. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. 6'da 6 yapmak istiyoruz. Bizim fikstürümüz en zoru. Beşiktaş ile Trabzonspor ile oynasak bu kadar zor olmaz. Tabii ki zor maçlar ama düşme hattındaki takımlarla olan maçlar daha zor. Kayseri maçı da zor olacak. kendi maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" açıklamasını yaptı.

İlk golün asistini yapan Yasin Öztekin ise, "Elimizden geleni yapacağız, biz inanıyoruz. Her maça kazanma parolası ile çıkıyoruz. Kendimize güveniyoruz" dedi.

Basın toplantısı

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın toplantısında ise çok heyecanlı bir maç olduğunu dile getirdi.

Konyaspor'un da çok iyi mücadele ettiğini vurgulayan Çalımbay, şöyle konuştu:
"Maç, başından sonuna kadar iyi mücadele içinde geçti. İki takım da çok iyi mücadele etti. İlk golü çok iyi şekilde bulduk. Oyunu daha iyi şekile çevirebilirdik ama maalesef istediklerimizi yapamadık. Konyaspor'un yapacakları hakkında maç toplantılarında çok çalıştığımız ve çok konuştumuz yerlerden goller yedik. Yani söylememize rağmen o şekilde goller yedik ve buna üzüldük. Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Mağlubiyeti de kabul etmedik. Sürekli şekilde değişiklikler yaptık. Nihayetinde son dakikada golü de attık. Yani galibiyet kadar önemli bir puan aldık. Bizim için son dakikada atılan gol her açıdan güzeldi."

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler