Yedlin’in yanına takım arkadaşı da geliyor! Ada'dan flaş iddia...

15.03.2021 - 15:43 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 15:49

Transfer haberleri… İngiliz basını Galatasaray’ın DeAndre Yedlin’den sonra Newcastle’da forma giyen bir başka oyuncu olan Dwight Gayle'i de kadrosuna katacağını yazdı. 31 yaşındaki golcü sezon sonunda Premier Lig ekibinden serbest kalacak. İşte ayrıntılar…

Yedlin’in yanına takım arkadaşı da geliyor! Ada'dan flaş iddia...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasını oluşturmaya çalışıyor. Sarı kırmızılılar ile ilgili yeni bir transfer iddiası da İngiltere’den geldi.

Daily Mirror'da yer alan habere göre Galatasaray, Newcastle United’da oynayan Dwight Gayle'e imza attırmak istiyor. 31 yaşındaki İngiliz golcü sezon sonunda sözleşmesi biteceği için serbest kalacak.

Galatasaray resmi teklif yapmış

Ada basınında son dakika gelişmesi olarak verilen haberin içeriğinde Cimbom’un bu futbolcuyla yakından ilgilendiği, hatta resmi teklifini bile ilettiği iddia edildi.

Arap kulüpleri de peşinde

Daily Mirror, Dwight Gayle ile Galatasaray'ın dışında Katar ve Suudi Arabistan'dan bazı takımların da temasta olduğunu duyurdu. Ancak tecrübeli golcünün, sarı kırmızılılara daha yakın olduğu vurgulandı.

Newcastle United'da 37 golü var

İngilizlerin iddiası gerçekleşirse Galatasaray, ara transferde gelen DeAndre Yedlin ile Newcastle’da beraber oynayan takım arkadaşını da kadrosuna katacak. Şu ana kadar Premier Lig’de 122 maça çıkan Dwight Gayle 37 gol kaydetti. 

West Bromwich ve Crystal Palace'ta da oynadı

İngiliz futbolcu, kiralık olarak forma giydiği West Bromwich Albion'da 41 maçta 24 gol atarken, 2013-2016 yılları arasında oynadığı Crystal Palace'ta da 74 maçta 25 gole imza koymuştu.

Senin için hazırladığımız haberler