Yekta Kurtuluş Bodrumspor’a transfer oldu

15.07.2021 - 18:49 | Son Güncellenme: 15.07.2021 - 18:54

Transfer haberleri… TFF 2. Lig ekibi Bodrumspor, bir dönem Galatasaray’da oynayan ve son olarak Altay forması giyen Yekta Kurtuluş’u kadrosuna kattı.

Yekta Kurtuluş Bodrumspor’a transfer oldu

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig’de güçlü bir kadro oluşturarak 1. Lig’e yükselmeyi hedefleyen Bodrumspor’un transfer atağı sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray’ın eski futbolcusu Yekta Kurtuluş'u renklerine bağladı. 

Bodrumspor Yekta'yı açıkladı

Yekta transferi, Bodrumspor tarafından sosyal medyada açıklandı. 35 yaşındaki futbolcu İzmirspor ile başlayan kariyerinin ardından önce Kasımpaşa ardından da Galatasaray formaları giydi. 

Galatasaray'da 93 maçı var

Sarı-kırmızılı takımda 93 maça çıkıp 7 gol, 3 asistlik performans sergileyen tecrübeli orta saha oyuncusu Galatasaray’dan sonra Sivasspor ve Antalyaspor’da boy gösterdi. Yekta son takımı Altay’da ise sadece 14 maça çıkarken gol ve asist katkısı veremedi. 

Öte yandan Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, sosyal medya hesabından yaptığı, “Yeni şampiyonluk hikayesi yüklüyoruz” paylaşımı ile güçlü kadro oluşturacaklarının sinyalini vermişti. 

Bodrumspor'un listesindeki yıldızlar

Yeşil-beyazlıların Yekta Kurtuluş dışında Mehmet Akyüz, Olcay Şahan, Deniz Kadah ve Serdar Özkan gibi Süper Lig’in deneyimli futbolcuları ile ilgilendiği ifade ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler