Yekta Kurtuluş'tan Beşiktaş galibiyeti yorumu! 'Bizim için önemli olan üç puan almaktı..'

27.08.2018 - 17:28 | Son Güncellenme: 27.08.2018 - 17:40

Yekta Kurtuluş'tan Beşiktaş galibiyeti yorumu! 'Bizim için önemli olan üç puan almaktı..'

Beşiktaş karşısında 3-2 kazanan Antalyaspor'un başarılı oyuncularından Yekta Kurtuluş, Radyospor'da önemli açıklamalar yaptı. Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Kurtuluş şunları ifade etti

"Beşiktaş'ın ilk dakikalarda itibaren yükleneceğini ve arkada açıklar vereceğini biliyorduk. Bizde üç tane açığı değerlendirdik ve 3-1 gibi bir sonuç oldu. İkinci yarıya hızlı başlayacaklarını biliyorduk golü de buldular ama sonrasında iyi savunduk ve 3-2 kazandık"

"Mecburen oyunu soğutmamız lazımdı sakatlıkların çoğu gerçekti"

"Hakem hataları için VAR sistemi geldi. Hala hata oluyorsa bir şey diyemeyeceğim. Mecburen oyunu soğutmamız lazımdı sakatlıkların çoğu gerçekti.  Tempo yükseliği nedeniyle sakatlık oldu hatta genç arkadaşımız Bahadır sahadan çıkmak zorunda kaldı. Saha içindeki bası ve taraftar baskısı etkiliyor. Bizde topu yere indiremeyince baskı arttı"

"Utku'nun yapabileceği bir şey yoktu gollerde. Genç bir arkadaşımız daha öğrenecekleri var ama iyi bir kaleci olacaktır."

""Bizim için önemli olan İstanbul'da Beşiktaş'ı yenip üç puan almaktı"

"Bizim için önemli olan İstanbul'da Beşiktaş'ı yenip üç puan almaktı. Gole yakın oynamıştım ve Bülent hoca orada değerlendirdi"

"İstikrar önemli Rizespor maçını kazanmadıktan sonra.."

"İstikrar önemli Rizespor maçını kazanmadıktan sonra Beşiktaş galibiyetinin bir önemi olmayacaktır"

Senin için hazırladığımız haberler