Yemekte buluştular: Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı?

14.09.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 10:16

Trendyol Süper Lig'den Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ve geçtiğimiz aylarda ayrıldığı Wanda Nara akşam yemeğinde bir araya geldi. Icardi ve Nara barıştı mı?

Yemekte buluştular: Mauro Icardi ve Wanda Nara barıştı mı?

AJANSSPOR - HABER

Wanda Nara ve Mauro Icardi iki ay önce boşanacaklarını açıklamıştı. Nara konu hakkındaki açıklamalarında "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı." demişti.

Icardi ve Nara, Lopez'in maçını izledi

Boşanacaklarını açıklamalarının ardından görüşmeyen Wanda Nara ve Mauro Icardi uzun bir aranın ardından bir araya geldi. Icardi'nin sakatlığı nedeniyle tedavi için Arjantin'e gitmesinin ardından ünlü futbolcu ve Nara buluşmuştu. Arjantin basını Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin geçtiğimiz günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı maçı birlikte izlediği belirtildi.


Nara ve Icardi akşam yemeğinde buluştu

Arjantin basınında ise yeni bir iddia gündeme geldi. Aktarılan bilgilere göre Mauro Icardi ve Wanda Nara yeniden buluştu. Ünlü çiftin birlikte akşam yemeği yediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi boğaza taşınıyor
Habere Git

Nara, Arjantin'e yerleşti

Wanda Nara verdiği son röportajında ise Arjantin'e yerleştiğini açıklamış ve "Gerçek şu ki, kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun, biz bir aileyiz. Beni ve onu tekrar birçok kez bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler