Yen Ali'yi al 1 milyonu! Yağlı güreşte teşvik kavgası...

İsa Kethüda
26.08.2021 - 16:53 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 16:59

Ali Gürbüz'ün Antrenörü Hikmet Tuğsuz sosyal medya hesabından, "Kırkpınar ağasına yakışır mı teşvik vermek, Ali'yi yenene 1 milyon demek?" paylaşımını yaptı.

Yen Ali'yi al 1 milyonu! Yağlı güreşte teşvik kavgası...

AJANSSPOR-HABER

Er medyanında başlayan polemik, giderek artmaya devam ediyor. Üst üste katıldığı turnuvalarda altın kemeri beline geçiren Ali Gürbüz'e karşı bir çalışmanın olduğu iddia ediliyor. Önce Ali Gürbüz'ün bağlı olduğu Korkuteli Belediyesi'nin Başkanı Başkanı Ömer İşlek, sonra Başpehlivan İsmail Balaban açıklamalarıyla dikkat çekerken, bu kez de Ali Gürbüz'ün Antrenörü Hikmet Tuğsuz gündem yarattı.

Ali Gürbüz'e karşı bir oyun oynanıyor

Ali Gürbüz'ün Pamukkale Yağlı Güreşleri finalinde İsmail Balaban'ı devirerek altın kemere ulaşmasının hemen ardından açıklamada bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Ali Gürbüz'e karşı bir oyun oynandığını ifade ederek, "Bu tür yaklaşımlar güreş camiasındaki tüm pehlivanlara zarar vermekte ve birbirleri ile kutuplaştırmaya götürmektedir. Ali Gürbüz, her organizasyonda kendisini yenene prim açıklaması yapanlara güreş adabı ve duruşuyla cevap verecek ve Antalyamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
13. Sekapark Altınkemer Yağlı Güreşleri: Başpehlivan Ali Gürbüz!
Habere Git

"Gönlünden kopan hediye"

Ömer İşlek'in bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başpehlivan İsmail Balaban da dikkat çekecek ifadelere yer verdi. Pamukkale Yağlı Güreşleri finalinde Ali Gürbüz'e rakip olan Balaban, "Pamukkale güreşlerinde Seyfettin Selim ağamız adına güreştim ve 2. oldum.  O da gönlünden kopan bir ödül taktim etti. Hayatında spor yapmamış, ter dökmemiş, mücadele nedir bilmeyen insanların da her şeyi biliyor olması, cehalette gelinen son nokta" sözlerine yer verdi.

"Ali Gürbüz'ü yenene 1 milyon TL"

Balaban'ın bu açıklamalarından sonra bu kez Ali Gürbüz'ün Antrenörü Hikmet Tuğsuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ali Gürbüz ile ilgili yapılan bir paylaşımın altına yorum yapan Tuğsuz, "Seyfettin Selim'in, Ali'ye yaptıklarından sonra Başkan Ömer İşlek, yazmış olduğu yazı ile Ali Gürbüz'e sahip çıktı. Bu yazı da Seyfettin ve tetikçilerinin zoruna gitti. Kırkpınar ağasına yakışır mı teşvik vermek, Ali'yi yenene 1 milyon demek? Korkuteli Belediye Başkanı'nı sizlere yedirmeyiz" ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Kurtdere Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler