Fatih Karagümrük'te Atılay Canel, Ankaragücü Beraberliğini Değerlendirdi

Orhan Gülek
27.08.2023 - 21:47 | Son Güncellenme: 27.08.2023 - 21:50

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında iç sahada oynadığı MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük'te Atılay Canel maç sonu değerlendirmede bulundu.

Fatih Karagümrük'te Atılay Canel, Ankaragücü Beraberliğini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Fatih Karagümrük, iç sahada oynadığı MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

"90 dakika disiplinden kopmadan oynadık"

90 dakika boyunca oyun disiplinine bağlı kaldıklarını söyleyen Canel, “İlk yarı denk güçlerin mücadelesi oldu. İki takım birbirini tarttı. Bir pozisyonumuz var atamadık. İyi bir gol attık. Devreyi 1-0 bitirdik. Aynı şekilde tesadüfen yediğimiz golle berabere kaldık. Oyunculara verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. 90 dakika disiplinden kopmadan oynadık. Yenemiyorsan, yenilmemek için mücadele edeceksin. 90 dakika bizi destekleyen seyircimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

1-1'lerini üzmediler

Karşılaşmada Başakşehir galibiyetiyle moral depolayan Gümrük, seri için sahadaydı, Başkent ekibi ise zorlu deplasmanda ilk galibiyetini kovaladı. Ancak iki takımın da planları tutmadı; Marcus Rohden ve Efkan Bekiroğlu'nun karşılıklı golleriyle mücadele 1-1 tamamlandı.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'den eski golcüsü Serdar Dursun'u kadrosuna kattı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler