Yener İnce: "Wilfried Singo'nun kronik sakatlığı yok"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Süper Lig takımlarından Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Wilfried Singo'nun kronik sakat olmadığını açıkladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
"Sosyal medyada hayal edemediğimiz haberler çıkıyor"
GS TV'ye konuşan İnce, "Çıkan doğru olmayan haberleri takip etmekte zorlanıyoruz. Maalesef sosyal medya ve medyada bizim hayal edemediğimiz haberler çıkıyor.

Taç Spor mahkemesi, logo meselesi... Dursun Özbek'ten açıklama
Milli federasyonların hepsiyle ciddi şekilde iletişime geçiyoruz, oyuncuların riske edilmemesiyle ilgili büyük çaba harcıyoruz ancak oyuncuların oynatılmamasını sağlamak, mümkün oluyor fakat oyuncuların oraya gitmesine engel olmak mümkün değil. Kurallar gereği oyuncular ancak oradaki federasyonun izniyle gitmeyebiliyorlar.

"Oyuncuların sağlıklarıyla ilgili süre vermedik"
Biz hiçbir zaman oyuncuların sağlıklarıyla ilgili süre vermedik. Bazen sanki 6 hafta diyormuşuz da 4 haftaya döndürüp oyuncuyu kahraman haline getiriyormuşuz, hiç böyle bir şeyimiz olmadı. Gerçekten fedakarlık yapan oyuncularımız oluyor ama hiç süre vermiyoruz.
"Galatasaray taraftarını manipüle ediyor"
Sakatlık konularıyla ilgili çok fazla fikri ama bilgisi olmayan bir grup var. İçlerinde maalesef hekimler de var. Hiç muayene etmedikleri oyuncular için süre veren arkadaşlarımız oluyor, bunu da doğru bulmuyorum. Galatasaray taraftarını manipüle etmek oluyor bu.

"Wilfried Singo ile ilgili algı yapılıyor"
Bizim Wilfried Singo diye bir oyuncumuz var; oyuncumuz transfer olurken herhangi bir sakatlığı yok, kronik sakatlığı yok! Böyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Singo'nun kronik sakatlığı yok. Geçen sene, sol arka adalesinde çok ciddi sakatlık oldu, bu sene sağ arka adalesinde yine ciddi bir sakatlık meydana geldi, oyuncu bir darbe aldığını söyledi, biz MR yaptık, oyuncunun sağ arka adalesinde geniş bir kanama alanı gördük, tedavisine başladık.
"Kaçırdığı maçların farkındayız"
Singo ile ilgili milli takım arası olduğu için mi bilmiyorum ama orada köpürtülen bir algı oldu oyuncu üzerinden. Elbette kaçırdığı maçların farkındayız ama geçen seneyle ilgili ilgisi olmayan sakatlık yaşadı oyuncu. Oyuncunun kronik sakatlığı var diye algılanmasını doğru bulmuyorum" dedi.