Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'den açıklamalar

Feride Kara
13.07.2022 - 20:21 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 20:33

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir dünya devinde yapmak istediklerini ve yeni hedeflerini açıkladı.

Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'den açıklamalar

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, yeni takımının kampına katılmak üzere İspanya'ya gitti. Menajerleri Ahmet Bulut ve Ömer Şenay ile birlikte THY'nin tarifeli seferiyle Barcelona'ya hareket etti. 

Barcelona'ya gideceğimi bildiğim için çok çalıştım

Barcelona yolculuğu öncesinde Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Barcelona'ya transfer olacağı için çok çalıştığını ifade etti. Demir "Geçen sene çok fazla süre alamadım ama her zaman ekstra antrenmanlarımı yaptım. Çünkü bu sene Barcelona'ya gideceğimi bildiğim için çok çalıştım. Oraya hazır gitmem gerektiğini biliyorum. Bunun için hem mental hem fizik olarak kendimi her zaman hazır tuttum. O gün geldi. İnşallah gideceğim zaman da çok başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum

En büyük hedefini açıklayan Demir "Uzun yıllardır üzerimde bir beklenti var. Kendime inanıyor ve güveniyorum. Bu konuda çok çalıştım. Barcelona'da uzun yıllar kalmak istiyorum. En büyük hayalim. Orada Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum. Bunun için de her zaman çok çalışmam gerektiğini de biliyorum. Çok çalışıp başarılı olmak istiyorum. Barcelona dünyanın en büyük takımı. Orada olmak her futbolcunun hayali. Barcelona'dan başka bir kulübe gitmek istemiyorum. Bütün hayalim orada oynamak. İnşallah orada uzun yıllar kalıp ülkeme, ailemi, herkesi temsil etmek istiyorum."

İlgini Çekebilir
Kayserispor'a bir müjde daha! FIFA'yı ikna edip, özel izin aldılar
Habere Git

Emre'ye inanıyoruz ve güveniyoruz

Emre'nin menajeri Ömer Şenay ise "Biz de Emre için çok heyecanlı ve mutluyuz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Barcelona dünyanın en büyük kulüplerinden bir tanesi. Orada bir Türk futbolcunun bu yaşta beğenilip, takip edilip uzun bir süreçten sonra transfer edilmesi çok önemli. Emre'ye inanıyoruz ve güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler