Yeni ‘çubuklu’ internete sızdı!

27.03.2021 - 13:32 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 14:20

Fenerbahçe haberleri… Yıllardır Adidas’ın ürettiği formaları giyen sarı lacivertliler önümüzdeki sezondan itibaren PUMA ile yola devam etmeye hazırlanıyor. Futbol takımının yeni formalarından ilk görüntüler de internete paylaşıldı. İşte detaylar…

Yeni ‘çubuklu’ internete sızdı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de yeni sezonun formaları internete sızdı. Sarı lacivertli kulüp forma sponsorluğu konusunda önemli bir değişime hazırlanıyor. Yıllardır Adidas ile çalışan Fenerbahçe, 2021-22 sezonundan itibaren bir başka ünlü marka olan PUMA ile yola devam edecek.

Firmanın satış listesine girdi

İçinde bulunduğumuz 2021 yılı ile başlayan Fenerbahçe ile PUMA arasındaki sponsorluk söylentileri iyice somutlaşmaya başladı. Hatta sosyal medyada dolaşan bilgilere göre sarı lacivertlilerin yeni forması, Puma'nın 2021 sonbahar satış listesinde yerini aldı.

Açıklama önümüzdeki günlerde

Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, Fenerbahçe’nin yeni formasının görüntüleri bile sosyal medyaya düştü. Tarafların sponsorlukla ilgili bilgileri önümüzdeki günlerde resmen duyurması bekleniyor.

Dünyaca ünlü takımlar giyiyor

Puma özellikle dar ve futbolcuları daha atletik gösteren forma tasarımıyla dikkat çekiyor. İtalya Milli Takımı ve Premier Lig’in lideri Manchester City de Fenerbahçe’nin yeni sponsorunun formaları ile mücadele ediyor.

Bu da sarı lacivertlilerin alternatif forması olarak tasarlandı.

Senin için hazırladığımız haberler