Galatasaray'da Luis Campos, Kylian Mbappe ile Real Madrid'e Gidebilir

Akın Ungan
22.02.2022 - 18:21 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 01:17

Domenec Torrent ve Pasquale Sensibile'yi Galatasaray'a getiren yönetim danışmanı Luis Campos, Kylian Mbappe ile Real Madrid'e gitmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Luis Campos, Kylian Mbappe ile Real Madrid'e Gidebilir

Alınan kötü sonuçların ardından Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray, yeni bir yapılanmaya giderek, yönetim danışmanlığına Luis Campos'u, teknik direktörlüğe Domenec Torrent'i ve sportif direktörlüğe de Pasquale Sensibile'yi getirdi. Fakat Sarı-Kırmızlılar'a yeni katılan Luis Campos, kulüpten ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi.

Mbappe ile Real Madrid yolcusu

Sezon sonunda PSG ile sözleşmesi sona eren Mbappe ile Avrupa futbolunun dev kulüplerinden Real Madrid'in ciddi şekilde ilgilendiği biliniyor. İspanyol AS gazetisinin haberinde ise Mbappe'nin Madrid transferinde rol oynadığı belirtilen Luis Campos'un, oyuncu ile birlikte takıma gideceği ifade edildi.

Mbappe'nin kaşifi

Real Madrid'in gündeminde yaklaşık 1 yıldır yer alan Luis Campos, 2012/13 sezonunda takımda scout olarak yer almıştı. Kylian Mbappe'yi keşfeden kişi olduğu kabul edilen Campos, yıldız oyuncunun oynadığı dönemde Monaco takımını meydana getiren isim olarak biliniyor.

İlgini Çekebilir
"Bu Pulgar'ı Galatasaray'a kim iteledi?"
Habere Git

Madrid'e taşınması istenebilir

Gazetede yer alan ifadelere göre, Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olması durumunda yıldız futbolcu için iyi bir ortam meydana getirmek isteyen İspanyol ekip, Mbappe'ye güven oluşturması için Campos'un Madrid'e gelmesini isteyebilir.

Senin için hazırladığımız haberler