Yeni görüntüler ortaya çıktı: Lamine Yamal'ın babası hesaplaşma yüzünden mi bıçaklandı?

15.08.2024 - 14:41 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 15:01

Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal'ın babası dün saldırıya uğradı. Sırtından defalarca bıçaklanan ve hastaneye kaldırılan Mounir Nasraoui'nin yeni çıkan görüntüleri gündemde.

Yeni görüntüler ortaya çıktı: Lamine Yamal'ın babası hesaplaşma yüzünden mi bıçaklandı?

AJANSSPOR - HABER

Genç futbolcu Lamine Yamal'ın babası Mounir Nasraoui dün dört kişi tarafından saldırıya uğradı. Bir otoparkta gerçekleşen olayda Nasraoui sırtından defalarca bıçaklandı.

Yamal'ın babasına saldıran 3 kişi tutuklandı

La Vanguardia, Lamine Yamal'ın babası Mounir Nasraoui, Mataro'daki bir otoparkta çıkan tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğradığını aktarmıştı. The Sun'da yer alan habere göre ise polis, Nasraoui'ye saldıran şüpheli üç saldırganın cinayete teşebbüs suçundan tutuklandığını, dördüncü saldırgan için ise yakalama çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

Lamine Yamal'ın babası hesaplaşma için mi bıçaklandı?

Mataro'daki bir otoparkta defalarca sırtından bıçaklanan Mounir Nasraoui ağır yaralı olarak Can Ruti Hastanesi'ne kaldırıldı. Nasraoui'nin saldırıya uğraması basında büyük yankı uyandırırken ortaya çıkan yeni görüntüler de dikkat çekti. Dün akşam saat 21.00 sıralarında bıçaklanan Nasraoui'nin saldırıdan saatler önce bir grupla tartıştığı ortaya çıktı. Marca'nın haberine göre; diğer İspanyol basın kuruluşları da Nasraoui'nin saldırganları tanıdığını ve saldırının 'hesaplaşma' amaçlı olduğunu iddia etti.

İlgini Çekebilir
Lamine Yamal hayatının şokunu yaşadı! İhanete uğradı...
Habere Git

Yamal'ın babasına saldıran ve tartışan aynı grup mu?

Relevo'da yer alan habere göre Nasraoui saldırıya uğramadan önce saat 15.45'te civarında sokakta bir grup erkekle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı. İddialara göre tartışma, Nasraoui'nin Mataro'da köpeğini gezdirdiği sırada bir grup adamın balkondan bağırıp ona su atmasının ardından başladı. Çıkan tartışmaya polis de dahil oldu. Polis tarafından yatıştırılan tartışmanın ardından tartışmaya giren kişiler dağıldı fakat ilerleyen saatlerde Nasraoui bıçaklı saldırıya uğradı. Nasraoui ile tartıştığı görüntüler ortaya çıkan kişilerin Lamine Yamal'ın babasına saldıran kişiler olup olmadığı ise net değil.

Senin için hazırladığımız haberler