Yeni Henry Milli Takım'da!

16.03.2017 - 17:00 | Son Güncellenme: 16.03.2017 - 17:00

  Fransa A Milli Takım teknik direktörü Didier Deschamps, Monaco'nun 1998 doğumlu yıldız oyuncusu Kylian Mbappe'yi kadroya davet etti.  Fransa'nın Lüksemburg ve İspanya ile oynayacağı maçlar için açıklanan kadroda kendine yer bulan Mbappe son olarak dün gece Monaco'nun UEFA Şampiyonlar Ligi 2.tur rövanş maçında Manchester City karşısında gol atmıştı.

Bu sezon resmi maçlarda 17 gol attı

"Yeni Henry" lakabı takılan Mbappe, bu sezon Monaco adına resmi maçlarda 17 gol attı. Toplamda 31 resmi maça çıkan Mbappe, bu sayıya en genç yaşta ulaşan Fransız oyuncu oldu.  

Dört yeni oyuncu çağırıldı

Kylian Mbappe dışında  Monaco'dan Benjamin Mendy ayrıca Paris Saint-Germain takımından Presnel Kimpembe ilk kez mili takım kadrosuna çağrıldılar. Bu üç oyuncu ile birlikte son haftalarda O.Marsilya formasıyla gösterdiği performansla ön plana çıkan Florian Thauvin de ilk kez milli takım kadrosuna seçilen bir diğer oyuncu oldu.

Deschamps'ın aday kadroya çağırdığı isimler:

Hugo Lloris, Areola, Costil, Lloris, Kimpembe, Koscileny, Kurzawa, Benjamin Mendy, Adil Rami, Bakary Sagna, Sidibé, Umtiti, Kanté, Lemar, Matuidi, Pogba, Rabiot, Tolisso, Ousmane Dembélé, Gameiro, Giroud, Griezmann, Mbappé, Payet ve Thauvin.

Senin için hazırladığımız haberler