Yeni hocayla yeni dönem!

16.11.2016 - 10:59 | Son Güncellenme: 16.11.2016 - 11:14

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, Balıkesirspor'u yenerek yeni teknik direktörle yeni bir dönem başlatmak istediklerini söyledi.

Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak son haftalarda beklenmedik sonuçlar aldıklarını hatırlattı.

Bunun üzerine teknik heyette değişikliğe gidildiğini ve Metin Diyadin'in teknik direktör olarak göreve getirildiğini anımsatan Açıkgöz, "Yeni hocamızla yeni bir dönem başlatmak istiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte güzel sonuçlar alarak yeniden çıkışa geçeceğiz." diye konuştu. 

Kaliteli bir takıma sahip olduklarını, gerçekleştirilen kan değişimiyle daha güçlü bir yapıya bürüneceklerini aktaran Açıkgöz, milli maç arasının teknik heyetle futbolcuların kaynaşması açısından iyi bir fırsat olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Balıkesirspor, ligin güçlü ve tehlikeli ekiplerinden birisi. Ancak biz de ligdeki her takımı yenebilecek güçteyiz. Yarıştan kopmamak adına acilen puanlara ihtiyacımız var. İnşallah geçen haftalardaki puan kayıplarını telafi edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler