Beşiktaş'ın Anlaştığı Amir Hadziahmetovic, Bugün İstanbul'a Geliyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
01.02.2023 - 10:40 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 16:42

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Konyaspor'da forma giyen ve anlaşmaya vardığı Amir Hadziahmetovic bugün İstanbul'a geliyor...

Beşiktaş'ın Anlaştığı Amir Hadziahmetovic, Bugün İstanbul'a Geliyor | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Konyaspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic transferinde mutlu sona ulaştı.

Amir Hadziahmetovic bugün İstanbul'a geliyor

Hürriyet'te yer alan habere göre; Siyah beyazlı ekibin anlaşmaya vardığı yetenekli oyuncu, bugün İstanbul'a gelecek. Burada sağlık kontrollerinden geçecek olan 23 yaşındaki futbolcu, ardından Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

Resmi açıklama bekleniyor

Bugün saat 18.10'da İstanbul'da olması beklenen Amir Hadziahmetovic'in transferine ilişkin resmi açıklamanın gün içerisinde yapılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız oyuncu için yapılan teklifi reddetti!
Habere Git

Beşiktaş'ın teklifi

Günlerdir süren pazarlıklarda Beşiktaş, Konyaspor’a 3 milyon Euro teklif etti. Siyah beyazlı ekip teklifine ayrıca oyuncunun 25 maç forma giymesi halinde 1 milyon Euro’luk bonus ekledi.

Sonraki satıştan pay

Konyaspor cephesi ilk etapta, bonus sürecinin uzun olması nedeniyle Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakmadı. Galatasaraylı yöneticiler de dün Boşnak oyuncu için direkt 4 milyon Euro’luk teklifte bulundu. 

Bunun üzerine Beşiktaş 3 milyon Euro’luk bonservis ücretinin yanındaki bonusları artırırken sonraki satıştan yüzde 20 pay taahhütü verdi ve yeşil beyazlıları ikna etti.

İlgini Çekebilir
İngiliz devinin Arda Güler için hazırladığı rapor ortaya çıktı!
Habere Git

Beşiktaş'ı istedi

Transfer süreci boyunca Beşiktaş’a gitmek istediğini belirten Amir 4.5 yıl için toplam 3 milyon Euro alacak. Böylece transferin Beşiktaş’a maliyeti 6 milyon Euro olacak. Transferin bugün resmen açıklanması ve Boşnak oyuncunun İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Konyaspor performansı

Öte yandan, 2016 yılında Zeljeznicar'dan Konyaspor'a transfer olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, çıktığı  199 maçta 17 gol ve 16 asist kaydetti.

Kulekaya: Amir'in transfer görüşmeleri sürüyor

Konyaspor'un orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic'in Beşiktaş'a transferiyle ilgili görüşmeler dün gece yarısına kadar sürdü.

"Amir, Beşiktaş’a gitmeyi çok istiyor"

DHA’ya konuşan Konyaspor Sportif Direktörü İrfan Kulekaya, “Amir, Beşiktaş’a gitmeyi çok istiyor, kulübümüz de oyuncuyu kırmak istemiyor. Başkanımız Fatih Özgökçen’in belirlemiş olduğu 6 milyon Euro'nun altına oyuncuyu vermek istemiyor. Kulübümüz de para kazansın istiyor. Görüşmeler hala iki taraf için de sürüyor” dedi.

Olumlu yönde ilerleyen görüşmelerin bugün neticelenmesi beklenirken, Amir Hadziahmetovic’in bugün saat 16.45 uçağıyla İstanbul’a gitmesi bekleniyor.

Hadziahmetovic yola çıktı!

Amir Hadziahmetovic, Konya'dan Beşiktaş'a gelmek üzere yola çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, "Konya'yı çok seviyorum ama hayat devam ediyor. İngiltere’den de teklifler vardı fakat Beşiktaş daha ısrarlıydı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler