Yeni maaşı Denizlispor taraftarını isyan ettirdi!

19.04.2021 - 23:15 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 23:19

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor ile 2 yıl için 3.2 milyon Euro’ya anlaşan ve alacakları ödenmediği için ayrılan Neven Subotic’in yeni takımından alacağı maaş herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

Yeni maaşı Denizlispor taraftarını isyan ettirdi!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor sezon başında Neven Subotic’i transfer ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Bundesliga’da yıllarca Borussia bir dönem en iyi stoperler arasında gösterilen Sırp futbolcu, Süper Lig’de yalnızca 6 ay kaldı.

Denizlispor'dan devre arasında ayrıldı

Yeşil-siyahlı kulüple 2 yıllık anlaşma karşılığı 3.2 milyon Euro’ya imza atan 32 yaşındaki oyuncu,  alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılmıştı. Subotic, devre arasında Avusturya temsilcisi Altach'ın yolunu tuttu. 

Sezon sonuna kadar 30 bin Euro

Subotic’in 6 aylığına anlaştığı yeni takımından aylık 5 bin Euro (toplam 30 bin Euro) alacağı iddia edildi. Bu gelişmenin ardından Denizlisporlu taraftarlar, aradaki uçurum nedeniyle sosyal medya üzerinden yeşil siyahlı yönetimi sert bir dille eleştirdi.

Subotic Süper Lig'de 1 gol attı

Denizlispor ile 5 Süper Lig maçına çıkan Neven Subotic, Süper Lig’de 1 gole imza atmıştı.

 

Ege temsilcisinde ayrıca, İsmail Aissati, Mathieu Dossevi, Fabiano Leismann, Tiago Lopes ve Costel Pantilimon gibi isimler de maaşları ödenmediği için sözleşmelerini feshetmişlerdi. 

Senin için hazırladığımız haberler