Yeni Malatya'da yol ayrımı! Sözleşmesi feshedildi

17.01.2021 - 19:38 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 19:42

Yeni Malatyaspor'da Christian Cueva ile yollar ayrıldı. Perulu futbolcu sezon başında transfer edilmişti. 8. haftada oynanan Denizlispor maçının ilk yarısında oyundan çıkartılan Cueva önce kadro dışı bırakılmıştı. İşte detaylar...

Yeni Malatya'da yol ayrımı! Sözleşmesi feshedildi

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Perulu futbolcu Christian Cueva ile anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Doğu Anadolu takımı sezon başında kadrosuna kattığı Perulu futbolcudan istediği verimi alamadı. 8. haftada oynanan Denizlispor maçının ilk yarısında oyundan çıktıktan sonra kadro dışı bırakılan Cueva ile yollar ayrıldı.

Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz ve Christian Cueva arasında yapılan müzakereler sonucunda, sözleşmesinin feshine yönelik anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma doğrultusunda, fesih tazminatı ödenmeyecek olup, Christian Cueva geçmişe yönelik tüm alacaklarından feragat etmiştir" denildi.

"Karar vereceğiz" demişti

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 17. haftada oynanan Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Christian Cueva izinli, Türkiye'ye gelecek. Geldiği zaman oturup konuşacağız, devre arası transfer başladı. Teknik heyet, yönetim kurulumuz ve sportif direktörümüzle bunları konuşarak net bir karar vereceğiz" demişti.

Yeni Malatyaspor'da neler yaptı?

29 yaşındaki Perulu futbolcu Yeni Malatyaspor ile 8 maçta forma giydi. Cueva bu maçlarda gol atamazken 2 de asist yaptı.

Ne olmuştu?

Yeni Malatyaspor 29 yaşındaki Perulu oyuncu Christian Cueva, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda kadro dışı bırakmıştı. Doğu Anadolu ekibinden yapılan açıklamada, "Christian Alberto Cueva, Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’nun raporu ve isteği doğrultusunda, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştır" denilmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler