Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'dan Ogün Özçiçek'i Transfer Etti

Akın Ungan
14.02.2023 - 21:04 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 21:11

Kahramanmaraş'taki depremlerden sonra Yeni Malatyaspor ligden çekildi. TFF 1. Lig takımı Çaykur Rizespor, Yeni Malatya'dan Ogün Özçiçek'i transfer etti.

Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'dan Ogün Özçiçek'i Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'yi sarstı. Toplam 10 ilde çok sayıda can kaybına neden olan feci afette Spor Toto 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetti.

Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'dan takviye yaptı

Depremde derin yaralar alan Yeni Malatyaspor Kulübü, TFF 1. Lig'den çekilme kararı aldı. Takımın futbolcularını farklı kulüplere gönderme formülü diğer ekiplerden karşılık gördü. Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'dan kadrosuna takviyede bulundu.

Ogün Özçiçek Çaykur Rizespor'da!

Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor'un önliberosu Ogün Özçiçek'i transfer ettiğini açıkladı. Kulüp, yaptığı takviyeyi sosyal medyadan yayınladı.

İlgini Çekebilir
Tuzlaspor'a Gaziantep'ten transfer
Habere Git

Karadeniz ekibi, "Yeni evine hoşgeldin Ogün Özçiçek" diyerek, açıklamaya başladı. Devamında ise "Çaykur Rizesporumuz, Ogün Özçiçek’in kiralık olarak kulübümüze transferi için Yeni Malatyaspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır" denildi.

Son olarak ise "Ogün Özçiçek’e "Çaykur Rizespor Ailesine Hoş Geldin" diyor, başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler