Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçında kural hatası var mı?

23.09.2019 - 01:53 | Son Güncellenme: 23.09.2019 - 01:53

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçında kural hatası var mı? Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçında taç atışı, yerinden kullanılmadığı için tekrarlandı. Akıllara Alanyaspor-Fenerbahçe maçında yaşanan pozisyon geldi. Fanatik yazarı Deniz Çoban, pozisyon hakkında açıklamalarda bulundu.

Çoban'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Eleştiri konusu oldu...

Malatyaspor - Galatasaray maçının bitimiyle birlikte hakemin maç sırasında taç atışlarında yapmış olduğu uygulamalar eleştiri konusu oldu. Maç süresince Arda Kardeşler'in yaptığı uygulamaların tamamı kurala da hakem tekniğine de uygundu. Taçlarla her hangi bir yanlış bir karar vermedi. Öyle görünüyor maç içerisinde.

Fakat buradan alıp çok değişik yerlere giden eleştiriler var. Takip ettikçe şaşırıyorum. Ne tarafından yorum yapayım diye düşünüyorum onu da bilemiyorum.

"İşin suyunu çıkarmaya başladık"

En kibar haliyle artık biz hakem işinin suyunu çıkarmaya başladık. Konuşacak bir şey mutlaka buluyoruz. Hakemi eleştirecek bir şey mutlaka buluyoruz. Bu akşamki maçta evet Arda Kardeşler'in belli hataları olmuştur disiplin uygulamalarında.

Galibiyete ya da mağlubiyete engel...

Ama Arda Kardeşler son düdüğü çalıp maçı bitirdiği sırada, arkasında maçın gidişatını etkileyen, maçın gidişatında bir takımın galibiyetine ya da  mağlubiyetine engel olacak bir kararı olmadı.

"Ortalamanın üzerinde bir maç yönetti"

Arda Kardeşler ortalamanın üzerinde bir maç yönetti ekibiyle birlikte uyumlu şekilde. Taç atışlarında kural neyi emrediyorsa onları yaptı. Ama biz illa eleştirecek bir şey arıyorsak bu maçta çok fazla bir şey bulamayız diye düşünüyorum.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler